In Nederland willen we ons graag goed verzekeren. Soms zelfs iets te goed, zeker als het om de zorgverzekering gaat. Want in veel gevallen ben je meer premie kwijt aan een verzekering dan wat je er uiteindelijk voor terug krijgt. De pil is daar ook een goed voorbeeld van. Deze kost ongeveer 50 euro per jaar, terwijl je voor een aanvullende verzekering al snel 70 euro per jaar kwijt bent. Je alleen voor de pil aanvullend verzekeren is dus niet verstandig.

Heb je sowieso een uitgebreid aanvullend pakket nodig? Bijvoorbeeld omdat je vaak naar de fysiotherapeut moet en veel medicijnen gebruikt? Dan zit in zo’n pakket vaak ook een vergoeding voor de pil. In dat geval is het natuurlijk mooi meegenomen.

Voor de pil betaal je soms een eigen risico en/of een eigen bijdrage.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.