Wat kan je allemaal ondernemen tegen een gevoelige tand?

Kruidnagel en Kruidnagel Olie

Kruidnagels zijn vereerd eeuwenlang voor hun antiseptische en pijnstillende eigenschappen, zowel de verse en gedroogde vormen zijn effectief in het verlichten van kiespijn pijn. De Kruidnagel heeft verschillende optredens doorheen de geschiedenis en werd gebruikt zo ver terug als 200 voor Christus in China voor de verlichting van kiespijn pijn en om de adem te verfrissen. In de 19e eeuw, lang voor de mondhygiëne we kennen vandaag de dag bestaan, zouden de tandartsen van de tijd dragen liberale leveringen van kruidnagelolie om hun patiënt mond verdoven voor en na extractie en voor de verlichting van kiespijn pijn. Kruidnagel olie wordt gewonnen uit het teentje knop, die door zijn eugenol inhoud krijgt zijn bactericide, verdoving kwaliteiten waardoor het een effectieve natuurlijke pijnstiller. Kruidnagels zijn nog steeds een effectieve manier om kiespijn pijn tot op de dag en de lange levensduur te beheren door de eeuwen heen is het bewijs van.

Beschrijving:

Plaats een vers of gedroogd kruidnagel op de pijnlijke deel van de tand en zachtjes bijten gedurende 30 minuten, als de pijn laat kauwen op de kruidnagel tot ze zacht waardoor de natuurlijke olie te doordringen het getroffen gebied. Als de pijn aanhoudt, kauwen een tweede. Omdat kruidnagel bevat pijnstillende kwaliteiten die je moet ervaren gevoelloosheid om het gebied binnen enkele minuten na applicatie.

U kunt ook rechtstreeks van toepassing kruidnagelolie op de aangetaste plek met een wattenstaafje het vermijden van de tong en het omringende tandvlees gebied. Naast een sterke, geconcentreerde onaangename smaak van kruidnagel kan irriteren het omringende weefsel. 3 minuten op een geschikte verdoven de gevoelige tand.

Kruidnagel olie is uitsluitend voor uitwendig gebruik en mag niet worden ingeslikt, maar grondig gespoeld met water na het aanbrengen. Meer dan 2 toepassingen met een kruidnagel olie wordt niet aanbevolen. Kruidnagel olie kan giftig zijn als ze in grote hoeveelheden. (Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen)

Tea Tree Oil

Tea tree olie is al lang geprezen als een natuurlijk ontsmettingsmiddel door de inheemse Aboriginals's van de Australische outback, lang voor moderne wetenschap in staat was om zijn geneeskrachtige eigenschappen te bevestigen.

De schoonheid van tea tree olie is de mogelijkheid om door te dringen, dit betekent dat het ideaal is voor diepe behandeling van de geïnfecteerde weefsels die de tand. De antibacteriële eigenschappen te doden infectie, terwijl de pijnstillende en wond helende eigenschappen kalmeren en helpen met het herstellen van de beschadigde weefsel.

Beschrijving:

Maak een mondspoeling door het toevoegen van 3 druppels tea tree olie op 1 glas water, goed roeren. Neem een slok en rondgedraaid, het gedurende 30 seconden per keer, uit te spugen. Herhaal opnieuw. Mond goed spoelen met een oplossing van lauw zout water. Slik de tea tree olie mengsel.

Je moet ervaren een merkbaar afstomping van de pijn en een verdovende gevoel na de tweede behandeling mondwater, dit is te wijten aan indringende tea tree olie van de eigenschappen die het tandvlees doordringt tot ongevoelig de zenuwen verzenden van pijnsignalen. Het tandvlees moet verminderen ook de pijn, roodheid en zwelling als de tea tree doodt de infectie veroorzaakt door bacteriën.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.