Hier onder een paar tips zodat u kunt voorkomen dat je een kies moet laten trekken:

Floss je tanden elke dag, in het bijzonder voor het slapen gaan, dit minimaliseert de hoeveelheid bacteriën-veroorzakende plaque die je tanden aantast terwijl u slaapt. Bij het flossen is het niet genoeg om floss tussen de tanden tot gingivitis, floss te voorkomen dat een beetje onder het tandvlees. Eten en bacteriën die zich hier verzamelen is wat bijdraagt aan parodontitis, abcessen, tandvlees en uiteindelijk het verlies van tanden.

Je wilt krijgen in een stevige gewoonte van flossen, zult u merken dat als je had tandvlees die gevoelig waren of bloedde gemakkelijk, met frequente flossen, het bloeden stopt, heeft het tandvlees genezen en zal van rood wenden tot een gezonde roze kleur, de kleur tandvlees moet zijn.

Koop geen harde borstel tandenborstels, dienen fabrikanten stoppen met de harde borstel als het verslechtert het tandvlees door te trekken ze weg van de tand, die recessie van het tandvlees versnelt.

Borstel je tong, veel bacteriën samenkomen en worden afgezet in de poriën van de tong veroorzaken een slechte adem. Bacteriën gecoat tongen bij te dragen tot een zere keel als wetenschappers hebben de tong van een voedingsbodem voor schadelijke bacteriën zoals Streptococcus zijn. Kauw suikervrije kauwgom na uw laatste maaltijd voor de dag, slechts een stuk. Kauwgom de hele dag kan leiden tot winderigheid en een teveel aan gom inname kan explosieve diarree als gevolg van de suikervervanger, Sorbitol kan veroorzaken. Slechts een stuk na uw laatste maaltijd voor de dag produceert speeksel dat het lichaam de natuurlijke verdediging in het neutraliseren van bacteriën.

Het vermijden van eten tussen de maaltijden, dit geeft bacteriën de kans om opnieuw te groeien en eroderen de tanden. De bacterie kan alleen leven van het voedsel dat je te voeden, waardoor het zoete snacks een no-no. Als u het gevoel honger, hebben een appel of wortel stokken, zorgt dit ervoor dat je tanden schoon blijven zoals zij bulk voor het reinigen van de tanden tijdens het eten.

Na deze stappen zal niet alleen verminderen het risico op het lijden van kiespijn weer, maar ook het versterken van uw tanden, tandvlees en beenderen die zal ervoor zorgen dat u uw tanden ver in de toekomst.

Het verlies van tanden hoeft niet een feit van het leven bij kies trekken, je niet hoeft te accepteren dat het is onvermijdelijk met de leeftijd.

Er zijn nog steeds culturen in afgelegen gebieden van de wereld die geen toegang hebben tot de geraffineerde voedingsmiddelen die we doen of om een goede tandheelkundige behandeling, maar ze leven hun hele leven met hun volwassen tanden intact en in perfecte gezondheid.

We zijn bedoeld om de tanden voor een levensduur hebben niet alleen tot onze 40's en 50's. Zoals u hebt gezien, is het mogelijk om te genezen en je tanden te versterken van binnen naar buiten omdat ze levend weefsel en omwille van dit feit, ze kunnen worden gerepareerd.

Dus zoals je kunt zien dat de beste remedies komen rechtstreeks uit de eigen keuken van de natuur, de beste methoden die werden ontdekt duizenden jaren geleden nog steeds werken vandaag. Als je erover nadenkt, kiespijn, tenzij afgeleid van een traumatische gebeurtenis heeft even geduurd om te bouwen, ons gebrek aan immuniteit te wijten aan onze slechte voeding en onze huidige stressvolle levensstijl allemaal een rol spelen bij de achteruitgang van onze tanden.

Op basis van natuurlijke oplossingen is gunstig voor het lichaam maar als je tand is abscessed en geïnfecteerd en de pijn is uitgezaaid naar de kaak en de lymfeklieren, moet u een tandarts te zien als het kan uitgroeien tot een levensbedreigende situatie als deze niet behandeld. Toekomstige preventie en door waakzaam is de sleutel tot een lang leven zonder kiespijn pijn.

Dus daar heb je het, 20 van de meest krachtige natuurlijke kiespijn remedies die zijn allemaal binnen uw bereik en het beste deel is tegen kies trekken, ze zijn allemaal natuurlijk, al het werk in hun eigen recht en hebben gebracht hulp aan de duizenden die gebruik hebben gemaakt van hen de wereld over.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.