Kiespijn dat onstaan is in uw tanden zijn niet ontworpen om in verval te raken. Want kiezen zijn ontworpen om te blijven sterken, veerkrachtig en holte gratis voor je hele leven. Waarom zou aard plan voor de gaatjes en de pijn van het uiteenvallende tanden? Zonder gezonde tanden en tandvlees, we eten goed niet kan verteren en wij zullen uiteindelijk niet gedijen. In dit boek leert u dat tandbederf niet een gevolg van Nature's falen of een "feit" van veroudering, maar dankzij de menselijke fout van arme voedsel selectie is.

Rottende tanden kunnen een eng en pijnlijk proces. Wanneer in een staat van angst en paniek, we hebben de neiging te negeren de meest verstandige keuze kunnen we: om te zoeken naar de werkelijke oorzaak, eerder dan het bezwijken voor de gemakkelijke en passieve reactie van toestaan-ing een tandarts te het probleem voor ons. Maar bij het zoeken naar de werkelijke oorzaak van tandbederf, veel mensen krijgen verloren in een doolhof van misleidende informatie. Uw zoekopdracht is voorbij; hierin zal u vinden echte en natuurlijke oplossingen voor tandbederf.

We hebben geleerd, voor het grootste deel, dat tandbederf is even onvermijdelijk als dood en belastingen, en dat we geen keuze hebben in de kwestie. In dit hoofdstuk leert u hoe de macht om te genezen Holten is in uw handen. We zullen de geschiedenis van de tandheelkunde bestuderen zodat u bewust kan worden van hoe valse en misleidende overtuigingen over tand verval kan omzetten u een slachtoffer van de tandheelkunde.

Kiespijn bij verkoudheid brengt ons zelfrespect, integriteit, en een gevoel van hoop dat wat lijkt te zijn buiten van onze realm eigenlijk onder onze persoonlijke controle is. Ik heb geconstateerd dat genezing Holten is niet alleen over het fysieke proces nutriënt - verstoken voedsel voor hun voedselrijke alternatieven te vervangen door. Het is een opening aan leven zelf.

Het is te bereiken en groeiende. Het is een kleine dood van de oude manieren van zijn. Degenen die met succes hun tandbederf hebben veroverd hebben omarmd de beginselen van dit boek en het op zich om te genezen hebben genomen. Ze keek binnen, vertrouwde zelf, en in sommige opzichten gehandeld uit van de onvrijwillige bewustzijn die gelast en leidt ons. Veel mensen worden geconfronteerd met moeilijke keuzes over hun tanden in grijstinten. Ik heb geconstateerd dat het antwoord op deze dilemma's, of betreffende uw tanden of andere zaken, bubble weer uit binnen u. Ik intellectuele-leeftijd u te nemen alles wat ik in dit boek als een pointer naar uw innerlijk weten en niet als een vervanging voor het geschreven heb. U bent de ultieme autoriteit als het gaat om uw tandheelkundige gezondheid.

De echte oorzaak van holten de wezenlijke oorzaken van tandbederf zijn al bekend aan de wereld mod-ern ongeveer tachtig jaar. Harvard Professor Earnest Hooton duidelijk en bondig samengevat het probleem: "Het is de voedsel winkel die ons winkel tanden gegeven heeft." denk aan de verbinding genezing Holten is over zijn verbonden met het leven. Onze moderne samenleving in het algemeen bestaat in een gefragmenteerde staat van afsluiting. Wanneer we zijn contact met leven, of contact met onszelf, is de verbinding tussen de oorzaak van de ziekte en de gevolgen ervan verloren en we machteloos slachtoffers van ziekte, zonder een echte beroep kan voelen. Omdat de moderne samenleving is gebaseerd op de ondersteuning van onze afsluiting van onszelf en anderen, heeft het niet kunnen ter ondersteuning van een echte remedie voor kiespijn bij verkoudheid.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.