Kiespijn kinderen

Een paar kleine tips tegen kiespijn kinderen:

Peper

Lang beschouwd als een belangrijke bevestiging van de keuken over de hele wereld en meestal geassocieerd met het toevoegen van smaak aan voedsel, kan Pepper eigenlijk zorgen voor een grote verlichting van de pijn van een kiespijn in aanvulling op het verminderen van het gevoel van verhoogde gevoeligheid van de tanden.

Beschrijving:

Voeg een kwart theelepel zout aan steenslag een snufje peper, goed mengen en de plaats op de pijnlijke tand. Poetsen met dit mengsel op een dagelijkse basis biedt bescherming tegen gaatjes, vecht tegen slechte adem en bloedend tandvlees, geneest gevoelige tanden en weert kiespijn pijn.

Gember

Omdat het van nature voor in India en China, is Ginger hoog aangeschreven als een van de belangrijkste ter wereld specerijen. Eeuwenlang is gebruikt voor de smaak en om haar geneeskrachtige eigenschappen, waarvan sommige onder meer de hulp van de spijsvertering, het verlagen van het niveau van de slechte (LDL) cholesterol in het lichaam en het verlagen van de bloeddruk van nature door een versoepeling van de beperkende arteriële wanden, die smal met leeftijd en beperking van normale bloedstroom.

Ginger is een uiterst effectieve oplossing hetzij in zijn ruwe vorm of in poedervorm in de strijd tegen kiespijn pijn.

Gemberpoeder:

Beschrijving:

Leg een theelepel gemberpoeder en cayennepeper in een kop en voeg een paar druppels water, meng tot het een waterige plakken. Plaats een katoenen bal in het mengsel totdat het verzadigd is en leg ze op de getroffen tand. Probeer de watten te houden op de tand als de Cayenne peper kan irritatie van de omliggende tandvlees. Ginger zonder dat de Cayenne peper is net zo effectief in het verlichten van kiespijn pijn net zoals Cayenne peper zonder de Ginger.

Rauwe gember

Beschrijving:

U kunt de aankoop hele Gemberwortel in de supermarkt en is effectief voor het leveren van snelle kiespijn opluchting.

Beschrijving:

Snij een stuk inch grootte van gember wortel, loslaten van de huid laag en plaats het stuk vangember op de getroffen tand. Indien mogelijk, zachtjes bijten hield het op zijn plaats. Door dit te doen alleen kan snel dalen pijn als de genezende eigenschappen van degember gaan in het getroffen gebied omgeven. Nogmaals, als je in staat bent om dit te doen, kauwen het stuk van degember zwiepende de Ginger sap rond de pijnlijke tand.

De overigegember moet op lange termijn en kunnen worden opgeslagen in de koelkast moet u extra behandeling. De Gemberwortel houdt ook goed bij kamertemperatuur als de snede van de gemberwortel vormt een natuurlijke afdichting houden het langer vers.

Vitamine D

Mensen die last hebben van Rachitis hebben een vitamine D-tekort. Het gebrek aan vitamine D in het lichaam draagt bij aan zwakke botten die uiteindelijk van invloed op de tanden.

Deze dagen melk wordt versterkt door vitamine D, zodat kinderen zich kunnen ontwikkelen sterke gezonde botten.

Je lichaam produceert ook zijn eigen vitamine D in de aanwezigheid van zonlicht, in feite 20 tot 30 minuten per dag is genoeg om je lichaam te geven van de dosis die het nodig heeft. Dit is misschien niet de ideale oplossing voor mensen die in landen wonen met een lage burn keer waar het risico op huidkanker hoog is, of in landen met lage niveaus van zonlicht en in tijden van de winter. In deze situaties kunt u krijgen uw dosis van het dagelijks vitamine D alleen door het opnemen van vitamine D-rijk voedsel in uw dieet, zoals eidooiers, yoghurt, room, boter en tonijn. Voor veganisten of vegetariërs, Vitamine D wordt ook geleverd in de vorm van voedingssupplementen. Vitamine D op de ouderwetse manier, door het blootstellen van het tandvlees en de tanden aan direct zonlicht, hoe grappig dat je kan kijken is zelfs goed, omdat Ultra Violet licht heeft bacteriedodende eigenschappen bij golflengten van 260 tot 280 (nm) nanometer, doden schadelijke bacteriën infecteren de tanden en het tandvlees. Dus effectief is deze methode dat de tandartsen en ziekenhuizen gelijkaardige methodes te gebruiken voor sterilisatie vandaag. Hopelijk helpt dit tegen kiespijn kinderen. Succes!

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.