Kiespijn verhelpen

Kiespijn verhelpen?

Let op dat je tanden er niet beter uit zien dat ze daadwerkelijk zijn. De meeste tand witmakers, met name die in tandpasta niet echt witter de tanden, maar eigenlijk irriteert het tandvlees waardoor ze een donkerder rood. Dit geeft de illusie van de tanden zijn witter als in werkelijkheid zijn.

Voor gevoelige tanden er worden aanbevolen tandpasta merken die kunnen bestrijden de symptomen van overgevoeligheid terwijl het vermijden van dingen zoals ijs en warme dranken wordt aanbevolen.

Dit type kiespijn wordt gewoonlijk veroorzaakt door overmatige slijtage van de tanden kan worden versneld door een aandoening bekend als "Bruxisme" bewusteloos vijlen. De meeste mensen weten niet eens dat ze hebben Bruxisme als het neigt te ontstaan wanneer de persoon slaapt. Deze constante slijpen kan dragen de tanden naar beneden, die laat weinig scheiding tussen het dentine en de pulp. Zodra het dentine wordt blootgesteld de pulp stuurt boodschappen van pijn aan de zenuw vandaar de reden waarom tandproblemen en gebarsten, gewonde tanden worden blootgesteld aan lucht en microben zijn pijnlijk en gevoelig.

Gevoelige tanden treedt ook op wanneer tandvlees plaatsvindt, hoe minder beschermende laag tandvlees over de dentine en zenuwen van de meer tanden te beginnen reageren met de tijd in de richting van warme en koude gerechten en drankjes.

Andere oorzaken van kiespijn zijn de meer voor de hand liggende daders zoals een gebroken tand, het vullen of fineer, cariës van het eten van zure, zoete voedingsmiddelen die de vullingen en de tand beschermende glazuurlaag aantasten. Deze corrosie veroorzaakt door bacteriën die aanwezig zijn op de tanden breken suiker, geraffineerde je eten en scheiden ze in de vorm van zuren die weg dan eet de beschermende glazuur van de tand waardoor een holte infectie en uiteindelijk kiespijn.

Kiespijn kan ook optreden als de wortel wordt blootgesteld aan lucht en voedsel of als u sinus problemen, dat gevoel van overdruk in je hoofd hebben kunnen manifesteren symptomen van pijnlijke, pijnlijke tanden. Als je een verkoudheid of griep of voelt gewoon lopen over het algemeen naar beneden kun je het voelen in je tanden komt dit doordat de oren, neus en keel zijn allemaal met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar, ook met een hoofdpijn of extra spanning rond het hoofd en gezicht spieren kunnen maken wat lijkt op een kiespijn, maar eigenlijk is een symptoom van de spanning zelf. In dit scenario zou Tylenol of gewoon aspirine de beste oplossing voor de verlichting van de pijn.

Een ander ding dat de tand pijn verergert en wat niks doet tegen kiespijn verhelpen isGingivitis. Gingivitis oorzaken tandvlees recessie als tartaar is opgebouwd rond de tanden in het ontbreken van adequate poetsen en te flossen. Waarschijnlijk zien de eerste tekenen van Gingivitis zoals rode, ontstoken, gezwollen tandvlees dat gemakkelijk bloedt bij het geborsteld of flossed.

 

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.