Wat te doen tegen de kiespijn aan een zenuw?

Zout water gorgelen

Zout is gebruikt voor meer dan 3500 jaar als natuurlijke voeding domein en het vermogen van bacteriën daarom zout het aanbeveling om de dag voor de behandeling van wonden natuurlijke en infecties en is bekend als zeer effectief in de behandeling van doden kiespijn.

Wat maakt zout zo een grote anti bacterieel is dat het water van bacteriën trekt door middel van osmose, waardoor de bacteriën krimpen en sterven.

Osmose is het proces waarbij water van een lagere zoutconcentratie over het celmembraan barriére reist naar hogere concentraties. De bacteriën in de aanwezigheid van hoge zout-of zoute omgevingen worden vernietigd door uitdroging, die is de reden waarom zout is zo'n effectieve domein, uit de tijd van de oude Egyptenaren en werd zelfs gebruikt in het proces van mummificatie.

De meeste tandpijn ontstaan uit een soort van infectie of van een gebarsten tand of ontbrekende vulling, bacteriën neemt bezit van etensresten die zijn afgebroken en worden ingediend binnen een termijn holtes waar de infectie zit.

Zout is ideaal bij de behandeling van infectie met daarbij aandacht voor de kwestie van de pijn als gevolg van de geïnfecteerde tand. Als u de behandeling van meer dan alleen maar het symptoom van de pijn en de behandeling van de oorzaak bent u in staat om de pijn blijvend te elimineren.

Zout water heeft een tweeledig doel zoals het haalt infectie van de aangetaste tandvlees rondom de zenuw het doodt bacteriën terwijl het geven van verlichting van de pijn op hetzelfde moment.

Omschrijving:

Maak een zoutoplossing door simpelweg het toevoegen van een theelepel zeezout om een glas lauw water en spoel rond uw mond voor ongeveer 20 tot 30 seconden voordat uitspugen. De zoutoplossing reinigt het gebied rond de tand en helpt te trekken uit een aantal de infectie verantwoordelijk is voor de ontsteking en pijn. Deze behandeling is veilig en je kunt herhalen zo vaak als nodig tot de pijn verdwijnt. U kunt ook direct toe te voegen zeezout of steenzout aan de tand of getroffen gebied als je het niet erg de zoute smaak. Sharp, intense pijn moet verdwijnen binnen een paar minuten van de behandeling.

Veel succes, hopelijk helpt dit tegen de kiespijn zenuw!

 

 

 

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.