Kloppende kiespijn kan onstaan door het hebben van gaatjes. Tandheelkunde is niet in staat is om geen gaatjes te hebben in comfortabele levensstijl. Hoe meer tanden die zijn geboord en gevuld, hoe meer geld is. Er is niet veel stimulans in dit systeem voor het genezen en voorkomen holtes want zonder het boren en vullen business model wordt het steeds OFA uitdaging om tandheelkunde te zetten in een winstgevende carriére. Omdat vele alternatieve tandartsen zijn bang of zijn aangeklaagd of het verlies van hun licentie, willen ze niet om te oefenen tandheelkunde die buiten de geaccepteerde boren en vullen van protocol. De ongelooflijk sterke winstoogmerk heeft veel tandartsen verblind door dollartekens. Mensen weten de meeste tandartsen zijn in het bedrijfsleven voor het geld, omdat ze kunnen zien en voelen. Het is gemakkelijk voor een gewone tandarts te krijgen hebberig en aan te bevelen de minst conservatieve (Zoals in de meeste winstgevende) benadering van de behandeling gaatjes. Hierdoor velen hebben het vertrouwen verloren in de tandheelkunde, met elke nieuwe tandarts ze het proberen, de winst-gemotiveerde tandarts nog steeds niet op de eerste plaats van de patiënt nodig heeft. Ook tandartsen hebben verloren geloof in hun beroep. Tandarts Marvin Schissel schreef een huiveringwekkende commentaar op de slordige tandheelkundige werk van tandartsen proberen om winst te maximaliseren genoemd Tandheelkunde en de slachtoffers, en tandarts Robert Nara schreef Geld door de Mond- ful, bloot te stellen hoe gemakkelijk en gezond het is voor tandartsen om geld te verdienen door op onnodige tandheelkundige behandelingen.

Met alle giftige materialen brengen van mensen mond waardoor het immuunsysteem antwoorden, de korte levensduur van vullingen, de schade veroorzaakt door hoge snelheid boren, en onnodig voorgeschreven vullen behandelingen conventionele tandarts niet echt te bieden zijn patiënten waar de gezondheidszorg, of een permanente oplossing voor tandbederf. Micro-organismen

In de oudheid werden wanneer mensen last hebben met verschillende soorten kwalen en ziekten, zij gewoonlijk de schuld boze geesten. De overtuiging was dat de boze geest had viel het iemands lichaam en dan veroorzaakte ziekte. Als men zou kunnen paaien deze geesten of zij worden gestimuleerd om te vertrekken dan de ziekte zou zijn genezen. Veel mensen over de hele wereld hebben nog steeds deze zelfde geloof vandaag de dag, met uitzondering van dat deze boze geesten zijn nu geïdentificeerd. Tandartsen, wetenschappers, artsen, en ambtenaren hebben besloten dat de ziekte op ~ veroorzaken "boze geesten" zijn nu werkelijke, in de vorm van micro-organismen (virussen, bacteriën, etc.). De prevalentie en aanvaarde theorie is dat deze virussen en bacteriën zijn de basis-of primaire oorzaak van ziekte, waaronder tandbederf. Deze theorie van de ziekte, gelabeld de kiem theorie, werd gecementeerd in onze gedachten te danken aan het werk van Louis Pasteur (1822-l 895) die is beroemd voor de uitvinding van de pasteurisatie. De heer Pasteur stelde een theorie van de ziekte die nu de basis van de meeste vormen van de moderne geneeskunde. Deze theorie projecten het idee dat ziekteverwekkende bacteriën bestaan buiten het lichaam en dat wanneer van ons lichaam afweer worden verlaagd bacteriën kunnen binnendringen van het lichaam en ziekte veroorzaken. Pasteur "wetenschap" is gebleven van de status quo, ondanks een grote hoeveelheid bewijs waaruit blijkt dat bacteriën geen mensen binnen te vallen, maar eerder dat ze zich ontwikkelen en veranderen op basis van hun omgeving. Dit is gelukkig allemaal veranderd tegenwoordig in de strijd tegen kloppende kiespijn.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.