Melktanden

De zorg voor bladverliezende uw kind de tanden kan voorkomen dat ernstige orale gezondheidsproblemen.

Melktanden zijn melktanden. We zijn geboren met twee volledige sets van tanden en deze eerste set wordt ook wel primaire, melk of lacteal gebit. Deze tanden beginnen om op elk moment uitbarsten na 6 maanden oud, die gewoonlijk wordt aangeduid als "kinderziektes". Tanden normaal uitbarsten in paren en de eerste die normaal komen zijn de lagere centrale snijtanden. Tegen de tijd dat uw kind is 2, moet hij of zij beschikken over een volledige set van melktanden.

Waarom twee sets?

Als een kind, onze monden zijn te klein voor een volledige set van permanente tanden, dus we nodig hebben melktanden tot onze kaak in staat is om de vaste set te houden. Melktanden zijn essentieel in de uitlijning, regelafstand en occlusie van het melkgebit. Zij bereiden de volwassen kaak voor hun definitieve bursalen.

Als de volwassen tanden (seccedaneous tanden) vorm, speciale cellen, genaamd odontoclasts absorberen de wortels van de melktanden, zodat wanneer je volwassen tanden beginnen te komen van uw tandvlees de melktanden geen wortels hebben, waardoor ze los en in staat om gemakkelijk vallen .

De zorg voor melktanden

Een grove misvatting over melktanden, is dat omdat ze uiteindelijk zal worden vervangen door een melkgebit, is er geen reden om voor hen te zorgen. Maar gaatjes zijn een zeer reële bron van zorg - ook voor melktanden. Kinderen die last hebben van tandproblemen in hun melktanden zijn meer vatbaar voor gaatjes in hun permanente tanden. En elke tandarts zal het erover eens dat de mondhygiëne gewoonten beginnen in de kindertijd. Het is dus essentieel dat u een uitstekende tandheelkundige verzorging van uw kleintjes 'baby tanden te nemen, aangezien zij niet in staat zijn om dit zelf te doen voor de eerste handvol jaren.

Goede mondhygiëne begint bij tandjes krijgen. Gewoon wrijven baby tandvlees met een nat washandje zal beginnen te gewoonten die hij of zij nodig heeft voor het leven te ontwikkelen. Zodra de eerste tanden uitbarsten, te beginnen poetsen ze twee keer per dag. Eens te meer tanden in te vullen, kunt u beginnen met flossen, ook. En zorg ervoor dat u uw kind de eerste tandartsbezoek bij de eerste tand verschijnt of naar leeftijd 1.

Bladverliezende Tooth tandproblemen

Soms is uw peuter krijgt een tandheelkundige holte in een van de melktanden. In dat geval zal uw gewone pediatrische tandarts r?Ântgenfoto's en vul een tandheelkundige holte, zodat tandbederf gaat niet uitgeschakeld en de primaire tand kan ontstaan in de beste conditie mogelijk.

Net als alle tanden, moeten melktanden regelmatig onderhouden te worden, zodat u een gezonde mond en gezond lichaam te hebben. Het is aan de ouders om ervoor te zorgen dat hun kind gezond melkgebit en een goede mondhygiëne ontwikkelt. Als u hulp nodig bij het onderhoud van uw kind mondgezondheid, overleg dan met uw tandarts, hij of zij zal u graag helpen. Als u niet beschikt over een tandarts, kunnen wij u helpen!

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.