Kruidnagel:

Kruidnagel etherische olie wordt vaak gebruikt als een tandheelkundige pijnstiller. Vroege studies hebben aangetoond dat een zelfgemaakte teentje gel kan even effectief is als benzocaine 20% gel. Kruidnagel olie in combinatie met zinkoxide pasta kan effectief zijn voor droge socket (ontsteking na het trekken van tanden).

Vermijd indien allergisch voor kruidnagel, eugenol, of een drop producten of tabak (kruidnagel sigaretten) producten. Voorzichtigheid is geboden als die allergisch zijn voor Balsam van Peru. Vermijd met een voorgeschiedenis van epileptische aanvallen, beroerte of beschadiging van de lever. Voorzichtigheid is geboden als het nemen van medicijnen die de behandeling van diabetes. Voorzichtigheid is geboden met diabetes, een lage bloedsuikerspiegel, bloeden problemen, of impotentie. Stop met gebruik maken van twee weken voor en direct na de operatie / tandheelkundige / diagnostische procedures met bloeden risico's.

Hypnotherapie

, hypnose: aantal veelbelovende studies bij volwassenen en kinderen melden dat angst in verband met de tandarts bezoeken kan worden verminderd met het gebruik van hypnotherapie. Voordelen voor tandheelkundige angst kunnen lange (gemeten op maximaal drie jaar). Echter, wat onderzoek meldt dat hypnose minder effectief kunnen zijn voor dit gebruik dan groepstherapie of systematische desensitisatie therapie.

Voorzichtigheid is geboden met psychische aandoeningen als psychose / schizofrenie, manische depressie, meervoudige persoonlijkheidsstoornis of dissociatieve stoornissen. Voorzichtigheid is geboden met epileptische stoornissen.

Probiotica:

Probiotica zijn goede bacteriën (soms aangeduid als 'vriendelijke bacteriën') die helpen om de gezondheid van het darmkanaal en hulp bij de spijsvertering te behouden. Er wordt voorkomen dat potentieel schadelijke organismen in de darm (schadelijke bacteriën en gisten) onder controle. De meeste probiotica komen uit voedselbronnen, in het bijzonder gecultiveerde melkproducten. Probiotica kunnen worden geconsumeerd als capsules, tabletten, drankjes, poeders, yoghurt en andere voedingsmiddelen. Op korte termijn de consumptie van probiotische-bevattende kaas kan effectief zijn voor cariës. Er zijn ook aanwijzingen dat de probiotische Lactobacillus rhamnosus GG, wanneer toegevoegd aan melk, kan helpen verminderen tandheelkundige carry's bij jonge kinderen.

Probiotica worden algemeen beschouwd als veilig en goed verdragen. Vermijd indien overgevoelig zijn voor probiotica. Voorzichtigheid is geboden als lactose-intolerantie. Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van probiotica bij baby's te vroeg geboren of met immuundeficiëntie. Probiotica kunnen diarree veroorzaken bij gevoelige personen, wat leidt tot uitdroging. Uitdroging kan ernstig zijn bij zuigelingen en kleine kinderen, zo voorzichtig gebruik van probiotica bij deze personen wordt aanbevolen door professionals in de gezondheidszorg.

Rabarber

: Pyralvex is gebruikt voor decennia als een zalf voor tandvleesontsteking en het mondslijmvlies; Parodium werd recentelijk geïntroduceerd als een soortgelijke behandeling. De actieve componenten zijn beide voorzien van rabarber (Rheum palmatum) extract. De resultaten van verschillende klinische onderzoeken naar Pyralvex en Parodium geven aan dat deze combinatie behandelingen kan gunstig zijn bij de behandeling van gingivitis. Er is echter aanvullend onderzoek nodig op dit gebied.

Vermijden bij personen met een bekende allergie of overgevoeligheid voor rabarber of de bestanddelen daarvan. Anafylaxie en huiduitslag zijn gemeld. Rabarber wordt niet aanbevolen bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven te wijten aan een gebrek aan beschikbare wetenschappelijk onderzoek. In theorie kan rabarber hebben baarmoeder stimulerende effecten. Als gevolg van antrachinon alkaloïden, die potentieel mutagene en genotoxische, kan rabarber riskant zijn tijdens de borstvoeding. In case reports, is rabarber ook veroorzaakt neonatale geelzucht. Zwangere vrouwen die het nemen van rabarber moeten overleggen met een gekwalificeerde professionele zorgverlener of een apotheker, om te controleren of er wisselwerkingen.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.