Wat kunt u allemaal gebruiken tegen pijn in tanden?

Pepermunt (wetenschappelijke naam: Mentha piperita)

Pepermunt is een van de grote anti ontstekende de natuur elixers, vanwege de menthol inhoud van het fungeert als een natuurlijke verdoving en bactericide wanneer het rechtstreeks op het gebied van pijn. Dit is de reden waarom menthol is een actief ingrediënt in spieren en gewrichten pijn crémes, zoals Deep Heat en Ben Gay. Het wordt ook gebruikt om verkoudheid en griep symptomen te verlichten en is een effectieve decongestivum. Pepermunt heeft ook een kalmerende, verzachtende effect dat is de reden waarom het zo veel gebruikt in de homeopathie en wordt beschouwd als een ideale oplossing voor kiespijn pijn ten gevolge van zijn verdoving kwaliteiten.

Beschrijving:

Plaats 4 gram verse pepermunt laat in een koffie-mok en vul deze met kokend water. Voeg een theelepel zout toe en roer goed door. Laat de pepermunt thee afkoelen tot het lauw is, zorgt dit ervoor dat de verdoving eigenschappen goed doordringen in de thee, dan drinken. Tijdens het drinken, zoef de thee rond in je mond voor dat u een goede dekking over het gebied waardoor je pijn, dan slikken. Na 10 tot 15 minuten de pijn moet saai en verdwijnen.

Niet alleen heeft dit tot de kern van de kiespijn pijn want het maakt direct contact met het getroffen gebied maar ook verlicht pijn intern ook, net als hoe aspirine van kracht wordt het wegwerken van het ongemak meestal geassocieerd met kiespijn zoals pijn in de kaak, wang en hoofdpijn, pijn in tanden.

Gedroogde bladeren Pepermunt. Pepermunt hoeft niet te vers zijn om effectief te zijn, gedroogde pepermunt werkt net zo goed.

Beschrijving:

In plaats van het maken van een thee, neem de gedroogde bladeren en stevig te verpakken rond de pijnlijke tand, als je in staat druk uit te oefenen, zachtjes bijten in en houd gedurende 10 tot 20 minuten. Als je kunt, kauwen de bladeren vervolgens uit te spugen. Pepermunt is uitstekend geschikt voor het tekenen van een infectie geassocieerd met kiespijn en werkt als een natuurlijke pijnstiller.

Thee

Wie had gedacht dat de nederige theezakje kan zo'n opmerkelijke genezende eigenschappen te bieden? Men geloofde in het oude China dat thee curatieve mogelijkheden had en dat het een belangrijk ingrediënt in de behandeling van hoofdpijn. Toen werd ontdekt dat topische applicatie ook effectief gebleken in de eliminatie van kiespijn pijn. Naast de verzachtende eigenschappen heeft thee bevonden antibacterieel, doden van bacteriën, virussen en schimmels die in het lichaam. Dit maakt het ideale kandidaat voor de behandeling van kiespijn name wanneer infectie gaat. Als gevolg van de anti-oxiderende eigenschappen die zijn afgeleid van de polyfenolen, wordt thee snel aan populariteit wint met wetenschappers om zijn vermogen om te vechten tegen ziekte en voor de bescherming tegen darmkanker en tumoren.

Beschrijving:

Plaats een standaard theezakje in een kopje water, plaats in de microgolfoven gedurende 1 minuut. Verwijder het theezakje, terwijl nog warm en leg ze op de pijnlijke tand. Zachtjes bijten naar beneden en houd het daar gedurende 20 minuten of totdat je pijn. Vervanging van groene thee in plaats van gewone thee werkt als even goed. Dit kan u goed gebruiken tegen pijn in tanden.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.