Last van pijn aan tand of kies?

Het hebben van een kiespijn is niet leuk, het laatste wat u wilt gebeuren is nog een andere episode vooral na wat je hebt ervaren met deze.Om ervoor te zorgen dat je eventuele toekomstige kiespijn te voorkomen of op zijn minst verminderen de kans op het opnieuw gebeurt er preventieve maatregelen u kunt nemen.

Ten eerste, je tandarts te bezoeken om naar het hart van de kiespijn in de eerste plaats, tot de kwestie van de kiespijn is gericht en het probleem behandeld, vaak kiespijn aanvallen zijn bij uitstek.

Naar aanleiding van de juiste behandeling zijn er veranderingen in uw levensstijl die een enorme impact op de gezondheid van uw gebit kunnen maken. In feite is de reden waarom je de kiespijn in de eerste plaats was omdat je tanden werden achteruit als gevolg van een dieet en levensstijl en uw tand gezondheid werd geleidelijk af op een dagelijkse basis. Het was niet eens tot dat je de kiespijn dat je besefte dat er iets mis was maar het was een probleem rustig gebouw.

Dit is de reden waarom noemen ze tandbederf en tandvleesontsteking de "stille moordenaar", het zich ophoopt in de tijd en langzaam kruipt omhoog op u.Door het veranderen van uw dieet kunt u sterk verbeteren van de conditie en de gezondheid van uw tanden. Bijvoorbeeld alleen maar door het simpelweg toevoegen van meer calcium en fosfaat aan uw dieet kunt uw tandglazuur erosie daadwerkelijk te keren door opnieuw mineraliserende hen. De tanden zijn veerkrachtig creaties en voorafgaand aan het lezen van dit, de meeste mensen zijn zich niet bewust van dit feit, dat uw tanden het vermogen om te herstellen en te herbouwen zelf.

Asafoetida (wetenschappelijke naam: Ferula foetida)

Asafoetida wordt uit het genus ferula installatie en komt in de vorm van een harsachtige gom. Zodra de plant stengels worden gesneden, het druipt sap dat stolt in zijn hars vorm. Het wordt gebruikt als specerij om de smaak curry gerechten, zowel in India en het Midden-Oosten en is een regelmatige hoofdbestanddeel van natuurlijke kruiden-geneesmiddelen in India. Niet alleen is het vereerd om zijn geneeskrachtige kwaliteiten, zoals in het helpen van de spijsvertering en een frisse adem, maar het is hoog aangeschreven en de voorkeur bij de behandeling van kiespijn pijn.

Beschrijving:

Je moet in staat zijn om dit te kopen bij uw lokale Indiase kruiden Emporium, kruiden winkel of uw plaatselijke supermarkt.

Voeg een theelepel asafoetida in poedervorm tot 5 druppels vers geperst citroensap. Meng goed tot het zorgt voor een fijne pasta vervolgens te verwarmen in de magnetron gedurende 30 seconden. Breng lokaal op de pijnlijke tand met behulp van een wattenstaafje. Dit moet een snelle verlichting binnen een paar minuten.

 

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.