Tandarts
Bang voor de tandarts? Gaan alsnog niet de tandarts vermijden, want naar mijn mening, er is niets erger dan kiespijn. De pijn is zo intens en niets lijkt te laten verdwijnen. Ik zou persoonlijk liever iets gebroken hebben dan een ernstige kiespijn.

Gelukkig kan de meeste kiespijn worden voorkomen door een bezoek aan uw tandarts voor een regelmatige afspraken. Helaas zijn veel mensen wachten tot ze een ernstige kiespijn voordat u naar de tandarts. In mijn tandheelkundige loopbaan heb ik gemerkt dat de twee belangrijkste redenen dat de meeste mensen voorkomen dat de tandarts zijn financiën en tandheelkundige angsten en fobieën.

Financiën

Er worden zo veel mensen boos na het ontvangen van een behandelplan voor hun tandheelkundige werk vanwege de hoge kosten. De mensen die een uitgebreid behandelplan hebben, zijn meestal degenen die lang niet een tandarts bezocht hebben.

Voor iemand die een wortelkanaalbehandeling en kroon nodig heeft, zit je al gauw op de 1700 euro voor een tand.

Als dezelfde persoon de tandarts voor een regelmatige afspraken en reinigen had bezocht, is de kans groot dat dit probleem in het begin had kunnen worden ontdekt en dezelfde tand zou kunnen zijn gevuld voor ongeveer 150 euro.

Dit is niet altijd het geval, maar de meeste gebitsproblemen kan heel goedkoop zijn als de diagnose vroeg wordt gemaakt. Tenzij een holte gevuld is, het verval nog steeds om weg te eten in de tand. Bij het verval van de zenuw van de tand bereikt, het enige alternatief is een wortelkanaalbehandeling of de tand trekken.

Tandarts angsten en fobieën

Voor veel mensen, de angst naar de tandarts gaan is zo intens dat ze niet eens een afspraak maken. Het eindresultaat van dit is meestal ernstige gebitsproblemen. Gebitsproblemen worden niet beter uit zichzelf en gaan niet weg. Meestal is een ernstige kiespijn nodig om is om dit type mensen naar de tandarts te krijgen.

Ik zal eerlijk toegeven ik ben zelf heb ik ook een enorme angst voor de tandarts. Gelukkig voor mij, heb ik het geheim ontdekt van het beperken van mijn bezoeken aan de tandarts. Ik zal delen van de 3 stappen van dit geheim met u:

  • 1. Poets tweemaal per dag
  • 2. Flos elke dag
  • 3. Raadpleeg uw tandarts voor een regelmatige check-ups.

Tandarts afspraken kunnen uw leven redden

Tandarts afspraken en schoonmaak zijn een heel stuk makkelijker dan wortelkanalen en kronen en een stuk minder duur. Regelmatige afspraken kan je leven ook opslaan door het detecteren van een vroege tekenen van orale kanker.

Als u niet te veel wilt betalen voor tandheelkundige werk, volg de drie stappen hierboven. Ik kan niet garanderen dat je niet ooit een wortelkanaalbehandeling of een andere grote werk nodig hebt, maar het beste wat je kunt doen voor je mond is het verzorgen van.Denk niet aan uw tandarts als een "eerste hulp" waar je alleen gaan als je een verschrikkelijke kiespijn.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.