Tandarts angst en vrees

Bent u een angstig tandheelkundige patiënt? Laat tandheelkundige angst houdt u van het krijgen van de tandheelkundige behandeling die u nodig hebt.

Statistieken tonen aan dat ongeveer 15 procent van de Amerikanen lijden aan tandheelkundige angst. Dental angst, of tandheelkundige fobie, is ernstiger dan alleen het krijgen van zweet in de handen bij de gedachte aan naar de tandarts gaan - het is een verlammende angst voor tandartsen of tandheelkundige behandeling.

Als dit klinkt alsof je, in gedachten te houden dat je niet hoeft te voorkomen dat de tandheelkundige zorg die u nodig hebt. Er zijn veel tandartsen die beschikken over de tools, technieken en zorgzame manier om te helpen regelmatige bezoeken aan de tandarts meer comfortabel en ontspannen voor u.

Wat is de oorzaak angst voor de tandarts?

Het is gemakkelijk om papa en mama de schuld voor al onze tekortkomingen - angsten inbegrepen. De waarheid is dat je ouders het gedrag van de richting van de tandarts en een tandarts bezoek kan invloed hebben op uw ervaring. De manier waarop je broers en zussen reageren speelt ook een rol.

Een studie aan de North Carolina University heeft aangetoond dat je eigen algemene angst-niveau is eigenlijk een betere indicator van hoe je zal reageren op de tandarts en bezoeken aan de tandarts.

Tandarts angst kan ook voortkomen uit: - Voorafgaand pijnlijke of negatieve ervaringen - hulpeloos of uit de hand in een tandartspraktijk situatie - beschaamd over verwaarlozing van je tanden - De angst om belachelijk gemaakt over het verwaarlozen van je tanden

Hoe Dental Angst beïnvloedt uw algemene gezondheid

De film "As Good As It Gets" liet zien hoe een angststoornis kan uw interpersoonlijke relaties beïnvloeden. tandarts angst heeft een soortgelijk effect: Het overslaan van regelmatige bezoeken aan de tandarts laat je tanden kwetsbaar voor tandbederf, en toen holtes vorm, slechte adem volgt. Als gevolg hiervan, je zelfvertrouwen wordt aangetast, kan dat beperkt je sociale interacties.

Het is een ding als angst invloed op je relaties, maar iets heel anders als het begint te invloed op uw fysieke welzijn. De gevolgen voor de gezondheid van de tandheelkundige angst zijn zeer reëel en kan heel ernstig zijn. In feite, als je uitgesteld bezoek aan de tandarts kan je tanden en tandvlees raken chronisch geïnfecteerd. Dit kan:

- Invloed hebben op uw vermogen om te kauwen en te verteren goed - Invloed op uw spraakpatronen - Leiden tot hart-en vaatziekten 1-800-DENTIST ® Nu Zoek een tandarts ÔÇó Duizenden kwaliteit tandartsen ÔÇó Tandartsen gescreend en geselecteerd voor u ÔÇó 98% klanttevredenheid ÔÇó Meer dan 7 miljoen tevreden patiënten GRATIS matching service Zoek een tandarts Vandaag Hier Beginnen - We zijn 24/7 beschikbaar. Geef uw postcode op:

Manieren om te tandarts Angst overwinnen

Veel patiënten vinden dat deze methoden bestrijden tandheelkundige angst te helpen:

- Sedatie tandheelkunde, waaronder orale sedatie, IV sedatie en lachgas

- Yoga technieken voor ademhaling en ontspanning

- Luisteren naar je iPod ® tijdens een bezoek

- Therapie / hypnotherapie sessies

Vergeet niet, tandheelkundige angst is niet onoverkomelijk, maar het communiceren met uw tandarts is belangrijk.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.