Tandenknarsen

Tanden-slijpmachines, acht dit: Hoe eerder je op te vangen van de schade, hoe beter uw prognose.

Wil je een uitstekende manier om de vervelende gewoonte van 's nachts bruxisme, of tandenknarsen tegen te gaan leren kennen? Het gebruik van een nachtwaker - elke keer als je slaapt. Als u denkt dat de moeite of kosten van een tandheelkundige nachtwaker is het niet waard is, of je bent het niet eens helemaal zeker het is tand-slijpen achter wat lijken steeds kortere tanden, hoofdpijn, kaak pijn en een verstoord slaap partner, is het het waarschijnlijk tijd om uw tandarts te bezoeken. Op basis van de hoeveelheid schade die je misschien al hebben gedaan en de symptomen die u beschrijft, kan uw tandarts bepalen of een nacht gebitsbeschermer voor u juist is.

Zodra uw tandarts vaststelt dat je een goede kandidaat voor een nachtwaker, zal hij of zij een maken dat is op maat gemaakt voor uw mond. Een professioneel gemaakt nachtwaker voor de tanden is samengesteld uit zacht materiaal en dia's meer dan een rij van uw tanden. Zodra uw tandheelkundige nachtwaker zijn plaats is, kunt u slapen goed te weten dat zelfs als je je tanden slijpen als je slaapt, je bovenste en onderste tanden niet meer contact te maken. Een voorbeeld van een voorgeschreven nacht gebitsbeschermer is de Sleep Right ® nachtwaker. De Sleep Right nachtwaker is verkrijgbaar in drie formaten: Slim-Comfort, Secure-Comfort en Dura-Comfort. De Sleep Right nachtwaker staat bekend om zijn comfortabele, niet-volumineuze pasvorm.

Het is belangrijk op te merken dat een nachtwaker niet altijd gedekt door tandheelkundige verzekering. Gelet op de out-of-pocket kosten van een tandheelkundige nachtwaker - het kan oplopen tot $ 900 - kunt u in de verleiding om een over-the-counter-versie te kopen. Hoewel dit type van de nacht gebitsbeschermer mogelijk tijdelijk doen de truc, het is niet speciaal geschikt om je mond. Het eindresultaat is dat deze in de winkel koopt nachtwaker voor de tanden kan onaangenaam zijn en maken het bijna onmogelijk om een goede nachtrust te krijgen!

Als er een nachtwaker wordt aanbevolen voor u en u niet beschikt over de fondsen, bespreek uw mogelijkheden. Geloof het of niet, uw tandarts is aan uw kant! Veel tandartspraktijken zal oprichten betaling plannen of samen met u om u te helpen de tandheelkundige behandeling of tandheelkundige nachtwaker die u nodig hebt.

Ben je een tandenknarsen?

De meeste mensen die hun tanden te knarsen 's nachts niet eens beseffen. Als u denkt dat u een nacht-molen te zijn, stel jezelf een aantal vragen. Lijkt het alsof je tanden elkaar passen in nieuwe en verwarrende manieren? Weet je zeker dat je geen gaatjes hebt, maar toch nog een gevoelige tanden die eruit zien alsof ze zijn afgevijld? Heeft uw slaap partner klagen dat slapen naast je is verwant aan het geluid van vingernagels schrapen langs een schoolbord?

Als je antwoord "ja" op een van deze vragen, kunt u lijdt aan bruxisme. Bruxisme is geen ongewoon 's nachts verschijnselen. Het kan mild en sporadisch of schijnbaar eindeloze en frequent. En zeker in tijden van intense dwang, kunnen sommigen van jullie ook merkt dat je weg tijdens het malen wakker. Het grote verschil is dat tijdens de wakkere uren, het gemakkelijk is om gedrag te corrigeren zoals je merkt. Maar elke nacht doorbrengen malen weg in je slaap niet wetende dat er een probleem en de resultaten kunnen maken je tanden nutteloos of u tandenloos.

De meest effectieve oplossing voor het voorkomen van tanden slijpen is het dragen van een nachtwaker voor de tanden.

Oorzaken en volgende stappen

Hoewel de oorzaken van de tand-slijpen niet volledig bekend zijn, kan stress een bijdragende factor. Andere scholen van het denken Blokkeer deze voorwaarde tot slaapproblemen, scheve of ontbrekende tanden, of een malocclusie.

Wel is bekend dat degenen die schuren of klemmen hun tanden vaak wakker met pijn in het gezicht regio en tanden. De tanden van de mensen die vermalen zijn gevoelig voor schade zoals scheuren, duceert en zelfs tand erosie van het tandbeen (het zachte gebied onder glazuur van de tand). Als u vermoedt dat u of iemand die je liefde is een tand-molen, een afspraak maken om een tandarts te zien aan de slag. Een nachtwaker kan de oplossing die een einde maakt aan de pijn en schade.

Vergeet niet je tanden verdienen een rust, en jij ook. Of je gaat door een fase of niet, kan de schade die je kan doen betekenen dure reparaties op de weg. Daarom is het altijd aangeraden om erachter te komen of u een tandheelkundige nachtwaker eerder dan later nodig hebben.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.