De voornaamste oorzaak van verlies van tanden in de Amerikaanse volwassenen in de leeftijd van 35 jaar is een slechte gezondheid van het tandvlees (parodontitis), is verbluffend geschat dat een massieve 75% van deze groep of andere vorm van tandvleesontsteking hebben en dat 60% wist niets van een goede tandheelkundige zorg met 39% niet naar de tandarts regelmatig.

Het is geen wonder waarom mensen ervaren het verlies van tanden en tand aanverwante aandoeningen nu meer dan ooit als gevolg van slechte voeding van hoge suiker, geraffineerde voedingsmiddelen, stressvolle levensstijl en het gebrek aan onderwijs van een goede mondhygiëne.

We onderschatten hoe belangrijk onze tandvlees is omdat het het tandvlees dat de tanden stevig op zijn plaats als een ondersteuning anker om tanden te houden in hun socket, eenmaal tandsteen te houden neemt het krimpt het tandvlees waardoor ze af te nemen en terug te trekken van de tanden , eten wordt in de zakjes als gevolg van het tandvlees krimp. De ingediende voedsel trekt bacterie die infecties diep in het tandvlees, dit op zijn beurt vreet aan en krimpt het omliggende bot massa die nodig is om stevig te verankeren de tand.

Dit is wat de oorzaak van de tanden los komen te zitten, indien onbehandeld verlies van tanden uiteindelijk volgt. Tenzij stomp trauma plaatsvindt, verlies van tanden is een zeer geleidelijk proces in de tijd, waar ingrijpen kan de aandoening voorkomen verslechtering.

Hoewel het proces van gom krimp doet zich meer en meer, uw tand begint te worden blootgesteld waar gom werd vroeger het maken van die nu blootgesteld gebieden gevoeliger voor warm en koud. Dat is de reden waarom zo veel volwassenen zijn verbaasd over hoe gevoelig hun tanden werd met de leeftijd alleen maar met de recessie van hun tandvlees. Preventie is in dit geval de beste oplossing, maar je kunt het proces ook te stoppen met de juiste borstelen, het wijzigen van uw tandenborstel om de 3-6 maanden en slechts door de aankoop van een gemiddelde hardheid.

Geloof het of niet met een harde tandenborstel is bekend dat het tandvlees te versnellen omdat het fysiek duwt het tandvlees terug bij het poetsen met dit soort tandenborstel.

Flossen helpt ook te ontdoen van de tandsteen vorming van plaque die hieronder regelt het tandvlees.

Onbehandeld dit draagt bij aan tandvleesaandoeningen, abcessen en infecties. Als de infectie te lang liet het kan worden gevaarlijk giftig voor het bloed, zou de behandeling van het probleem te bestrijden vereisen een kuur van antibiotica.

Regelmatig tandarts bezoeken zorgt ervoor dat alle tandsteen wordt verwijderd voordat het een groot probleem voor je tanden in de toekomst. Het is zo'n een geleidelijk proces dat mensen maar al te vaak geen aandacht aan te besteden, zetten ze af naar de tandarts gaan omdat hun tanden voor nu voel me prima. De 'niet tot je sloeg met een vervelende kiespijn dat u het was geen probleem, dat' s nachts gebeurd, maar geleidelijk opgebouwd in de tijd te realiseren.

Dus niet afschrikken uw reguliere tandarts controles omdat vroege preventie is de beste oplossing. In tegenstelling tot wat je denkt tandvlees hoeft niet iets wat gebeurt er met het ouder worden of te zijn, hebben we de technologie om onze tanden te houden voor het leven zo vroeg verlies van tanden moet een ding van het verleden.

Er zijn technologische ontwikkelingen in de tandheelkunde, waar u kunt eigenlijk tandvlees (zacht weefsel) enten om de effecten van terugtrekkend tandvlees te eerder zijn blootgesteld tanden terug te keren. Dit type van de chirurgische ingreep is duur, je moet een bepaalde hoeveelheid tandvlees aanwezig hebben om te enten, vereist een zekere mate van genezing tijd en niet iedereen is een kandidaat, bijvoorbeeld diabetici gebied met een hoog risico factor en mogelijk niet geschikt voor dit soort procedures. Het beste is om preventieve maatregelen te nemen zo snel als je kunt, hoe eerder hoe beter.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.