Leer waarom Tandartsen zijn enger dan spinnen en slangen

Volgende Halloween, de ouders kan wijzen op hun kinderen zich verkleden als tandartsen want volgens onderzoek uit Engeland, tandheelkundige zorg beoefenaars zijn enkele van de engste wezens op de planeet. In feite, een bezoek aan de tandarts veroorzaakt meer angst dan een angst voor slangen of spinnen.

In Amerika, schattingen blijkt dat ongeveer 15 procent van de bevolking (meer dan 45 miljoen mensen) last heeft van tandheelkundige fobieën inclusief een tandheelkundige angst of tandheelkundige angst (De Anxiety Disorders Association of America). Enkele veel voorkomende tandheelkundige fobieën zijn belonephobia (angst voor naalden), angst voor schaamte van het hebben van een slechte tandheelkundige gezondheid, angst voor pijn en vrees dan boren (gebruikt voor de tandheelkundige vullingen te maken) en angst voor kokhalzen. Deze vrees bestaat ook over de vijver en als gevolg daarvan, de respondenten stemde de angst voor de tandarts hun nummer een agitatie. Over het onderzoek

De British Dental Health Foundation gevraagd wat maakte meer dan 1.000 deelnemers aan de studie nerveus in de vorm van de Adult Dental Health Survey. GE?ïNQU?èTEERDEN werd gevraagd om hun top angsten lijst uit een lijst die categorieën, zoals hoogte, vliegen, injecties, artsen, slangen, spinnen, ziekenhuis bezoeken en tandarts afspraken inbegrepen. Een van de vijf gerangschikt naar de tandarts een van de bezwaarlijk angst.

De angst voor de tandarts werd veroorzaakt door twee van de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen. Drie van de tien deelnemers aan de enquete (in totaal 30 procent) kromp ineen bij de gedachte van de tand boren. Bijna een gelijke hoeveelheid van 28 procent gemeld tandheelkundige angst rond het krijgen van een injectie

Tandarts Angst Belemmert Preventieve Tandheelkunde

Ongeacht waar tandheelkundige angst-patiënten wonen, kunnen hun angst te verbieden lijders aan het krijgen van de preventieve tandheelkundige zorg ze nodig hebben om een goede tandheelkundige gezondheid te waarborgen. Statistieken van de American Tandarts Association hebben aangetoond dat ongeveer 25 procent van alle Amerikanen te voorkomen naar de tandarts gaan als gevolg van tandheelkundige angst. Dat is jammer als dat daadwerkelijk kan maken om tandheelkundige zorg pijnlijker en duurder op de lange termijn.

Preventieve tandheelkunde is de eenvoudige handeling van het dagelijks poetsen en te flossen gesteund door deel te nemen in de reguliere bezoeken aan de tandarts twee keer per jaar. Door een individuele uitvoering van de laatste, kan tandplaque worden verminderd en dat verlaagt de kans op het ontwikkelen van tandbederf en tandvleesaandoeningen. Een regelmatige check-up tandarts zal een tandarts om deze voorwaarden in hun vroegste stadium op te vangen. Door de behandeling van deze gebitsproblemen een vroeg stadium, zal de kans van het hebben van de pijnlijke tandheelkundige procedures zoals kaakchirurgie of het vervangen van ontbrekende tanden met tandheelkundige implantaten ondergaan vrijwel worden weggewerkt.

Tandarts angst patiënten bang voor de kosten in verband met tandheelkunde moet weten dat preventieve tandheelkunde ook zou kunnen geld te besparen. Sommige mensen hebben geschat dat er voor elk een dollar doorgesluisd naar preventieve tandheelkunde kan resulteren in een besparing van $ 8 tot $ 50 op de restauratieve en spoedeisende tandheelkundige zorg. Uiteindelijk kon preventieve tandheelkunde op te slaan Amerikanen 4 miljard dollar per jaar. Bang voor Tandartsen? Zie uw tandarts!

Waarom patiënten niet de ironie van de situatie te bezien, tandartsen zijn de eerste verdedigingslinie voor particulieren geïnteresseerd in het verminderen van hun tandheelkundige angst. Tandarts scholen zijn gewijd aan het onderwijzen van het belang van communicatie als een belangrijke factor in het verminderen van angst-niveaus en nieuwe technologie, waaronder de behandeling van tandproblemen met lucht slijtage (niet boren) en met behulp van krachtige anesthetica kunnen de pijn nemen van de vergelijking.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.