Bij ziekte als tandbederf en kiespijn is onze vijand, dan moeten we tegen vechten. Wij creëren de oorlog en dus innerlijke en uiterlijke conflicten. Conventionele tandheelkunde houdt zich bezig met vecht- Ing deze oorlog. Bacteriën zijn de vijand en je mond is het slagveld. Toch is er geen uit hoeveel geld u uitgeeft aan de tandheelkunde, de oorlog nooit tegen bacteriën lijkt te winnen.

Het moderne systeem van de tandheelkunde is voortgekomen uit de combinatie van overtuigingen dat tandbederf wordt veroorzaakt door bacteriën (aangeduid als Streptococcus mutans) en de overtuiging dat bacteriën voedsel in de mond te eten en te produceren zuur dat tanden veroorzaakt te vervallen. Tandheelkunde streeft vervolgens naar de groei van bacteriën in de mond te controleren voor behandement en het voorkomen van tand holtes. Tandheelkunde van de oorlog tegen bacteriën kan worden samengevat:

1. Je moet je tanden poetsen alle tijd om deze "ziekte uit te roeien veroorzaken "bacteriën. 2. Je moet je mond spoelen met chemische producten naar meer "dan-te elimineren gevaarlijk hoge "bacteriën. 3. U moet floss om de resterende bacteriën en voedsel te elimineren deel- kelen. 4. Wanneer deze drie tactieken niet werken, moet u een tandarts te betalen aan Verwijder de bacteriële besmettingen met boren. 5. Wanneer een tandheelkundige boor niet kan verwijderen van de bacteriën en de bacteriële groei vordert, kan de tandwortel besmet raken. Dit vereist een wortelkanaalbehandeling om te proberen schoon te maken de bacteriën vanuit de tand. 6. Ten slotte, wanneer al die procedures niet om uw tand leven van de vermeende aanval van bacteriële indringers, moet de tand verwijderd worden en een nep tand of geen tand is wat er overblijft. Tegen de tijd dat de zesde stadium is bereikt, zelfs na duizenden dollars op tandheelkundige zorg, is de oorlog verloren. Het maakt niet uit hoeveel geld je uitgeeft, of hoe veel een tandarts boren je tanden, de remedie voor holtes blijft ongrijpbaar.

Dr Miller schreef dit over kiespijn:

De mate waarin elke tand lijdt de werking van de zure afhankelijk zijn dichtheid en structuur, maar vooral bij de perfectie van het glazuur en de bescherming van de hals van de tand door gezond tandvlees. Wat wij zouden kunnen noemen de perfecte tand zou weerstaan onbeperkt hetzelfde zuur waarvan een tand van tegengestelde char- acter zou bezwijken in een paar weken. 'Ik In eenvoudige termen, Dr Miller geloofde een dichte sterke tand zou "tegen oneindig "een aanval van zuur, of het nu van bacteriën of van voedsel. Ondertussen een niet-dense tand zou snel bezwijken voor welke soort van zuur, van bacteriën of anders. Dr Miller schreef ook dat: "De invasie van de micro-organismen is altijd voorafgegaan door de winning van kalk zouten. Simpel gezegd, de tand verliest de minerale densiteit eerste (kalk zouten).

Kiespijn treedt op als voedingsmiddelen met koolhydraten (suikers en zetmeel) zoals melk, pop, rozijnen, koek of snoep zijn fre- quently links op de tanden. Bacteriën die leven in de mond gedijen op deze voedingsmiddelen, waarbij zuren als gevolg. Over een periode, die zuren vernietigen tandglazuur, waardoor tandbederf. ' Het verschil van Dr Miller's 1883 theorie en tandheelkunde in 2009 theorie is dat Dr Miller wist dat de tand de dichtheid en de structuur zijn wat beschermd is tegen tandbederf, terwijl vandaag de dag, zijn tandartsen geleerd dat het de bacteriën door zelf dat de oorzaak van tandbederf. Anders dan in de manier waarop voedsel plakken aan de tanden, de schappers van mening dat het dieet weinig te maken met tand holtes heeft. De modern theorie van tandbederf lost verder omdat witte suiker actubondgenoot heeft de mogelijkheid om micro-organismen uit te schakelen, omdat het trekt water aan. "In een 20% suiker, zullen bacteriën verloren. "Ja bacteriën aanwezig zijn als gevolg van het proces van tandbederf, maar wel veel suiker in een keer zal vernietigen. Als tandheelkunde juist over bacteriën, dan is een hoog suikergehalte dieet moet elimineren. Succes verder nog bij de kiespijn!

 

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.