Zenuwbehandeling
Wat te doen als je een zenuwbehandeling wilt voorkomen? Dit zijn misschien nog de laatste redmiddelen:

Acupressuur (niet aanbevolen voor zwangere vrouwen)

Je hebt verschillende drukpunten zich over je hele lichaam, Ancient Chinese alternatieve geneeskunde ontdekt dat door simpelweg toepassen van druk op deze punten kan pijn geven, met name wanneer de juiste druk punt in verband met die pijn goed gericht.

Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd deze theorie en vond dat door het toepassen van voldoende druk op deze punten de hersenen endorfine, de natuurlijke uitstraling pijnstiller, laat u direct naar de site van de pijn bevordert.

Er is een zenuw gelegen tussen de duim en de wijsvinger die dezelfde painreceptorsastheteeth deelt. Applyingiceonthispressurepointinterruptsthepainsignalto de hersenen die pijn verlicht tijdelijk. Gebruik van een of meer van de volgende technieken:

Beschrijving:

Leg een ijsblokje op het deel van de hand tussen de duim en de wijsvinger, in het geval u niet zeker weet welk deel van de hand die het de zwemvliezen tussen de vlezige zoek een deel van de hand. Bij de linkerhand is het deel van de hand dat een "L-vorm tussen duim en wijsvinger vormt. Deze druk punt is bekend dat tand pijn te beïnvloeden.

Houd de ice cube stevig op zijn plaats op de "L"-vormige deel van de hand voor minstens 10 tot 20 minuten, en houdt deze op dezelfde plek totdat je begint te pijn te ervaren.

Voor meer ernstige kiespijn, maakt u een ijsbad door het combineren van 2 kopjes gemalen ijs tot en met 2 kopjes water in een middelgrote kom. Plaats je hand in de kom, terwijl het masseren van de zachte vlezige zwemvliezen deel met je andere hand. Doe dit gedurende 1 minuut op een tijdstip om te voorkomen dat uw hand krijgt te koud. Dit moet verlichten van de pijn binnen een paar minuten.

Een andere techniek is om het te grijpen het zachte vlezige zwemvliezen deel van je hand met je duim en wijsvinger. Oefen druk uit voor 2 tot 3 minuten. Dit brengt het lichaam endorfine, een goed gevoel hormonen die is een grote natuurlijke verlichting van de pijn te vertrouwen op het lichaam de eigen capaciteiten. Waarschuwing - Niet gebruiken deze techniek wanneer u zwanger bent.

Een andere acupressuur punt is gelegen in het zachte gebied van de achillespees. Pak dit deel van de enkel tussen duim en wijsvinger aandrukken 2 tot 3 minuten.

Teentje knoflook

Naast het afweren van vampiers, heeft knoflook bewezen loop van de millennia als een effectief ontsmettingsmiddel. Knoflook is zo ver terug als 3000 voor Christus voor medicinale doeleinden opgenomen en werd gebruikt door de oude Egyptenaren, de Romeinen en de Grieken dat is waarom het nog steeds zo belangrijk is in deze culturen vandaag. Knoflook bevat allicine, de verbinding die verantwoordelijk is voor de helende werking van het maken van knoflook een powerfulantibacterialagentandanaturalanesthetic. Allicinisreleasedfromthegarlic keer verpletterd te geven verlichting van de pijn naar het getroffen gebied het wordt toegepast op.

Beschrijving:

1. Combineer een teentje knoflook met een beregening van steenzout en verliefd tot een fijne pasta. Direct op de getroffen tand, maar met mate toe te passen als te veel kunt een branderig gevoel. 2. Een teentje knoflook geplet met een theelepel pindakaas toegepast op de tand is ook effectief voor verlichting van pijn. 3. U kunt ook een heel teentje knoflook op de tand gedurende 30 minuten. Als u in staat bent om druk uit te oefenen, een daling van bijten op het teentje waardoor een deel van het sap vrij te geven op de getroffen tand die een natuurlijke rustgevende verdoving. Geeft verlichting binnen 20 minuten. Kauwen een teentje knoflook versterkt ook de immuniteit van de verzwakte tand waardoor het genezen van een infectie verminderen van pijn en ontsteking.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.