Niemand is perfect. Of dit nu een goede of slechte zaak is, daar valt over te twisten. Hetzelfde geldt voor ons lichaam, dus ook voor onze benen. Lange benen, korte benen. Dunne benen of dikke benen. Iedereen heeft zijn eigen schoonheidsideaal. Over het algemeen wil men dat hun benen er goed uit zien. Voor als de broekspijpen slechts tot de knieën rijken in tijden van mooi weer, of dat de broek zelfs helemaal uit gaat wanneer we op het strand liggen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er mensen zijn die niet naar alle tevredenheid met hun benen door het leven gaan. Heb je net zo hard je best gedaan in de sportschool om strakke kuiten of dijen te kweken, zit er net een hardnekkig stuk vet dat niet weg wil maar wel mooi het uitzicht verpest. Voor deze mensen is liposcultuur voor benen een ideale oplossing.

Liposculptuur voor de benen is niet bedoeld om kilo's vet weg te halen. Als volwaardig afslankmiddel dient u het dan ook niet te gebruiken. Vind u uw benen te dik en hebben ze daadwerkelijk een te hoog vetpercentage dan raden wij u aan dat u door meer beweging of een ander voedingspatroon hier vanaf probeert te komen. Bij liposculpture aan de benen worden er geen kilo's vet verwijderd. De term 'sculpture' in liposculpture zegt eigenlijk al wat het bij u benen doet. De vorm aanpassen. De ene vetophoping hier of dat wel erg tengere stukje daar. Daar valt wat aan te doen d.m.v. kleinschalige vetverwijdering of -inbrenging. Het gewicht dat u hiermee verliest zal niet erg groot zijn, maar in sommige gevallen is dat gewoon mooi meegenomen.

Wij raden u aan om contact op te nemen met een bevoegd arts om te beslissen wat wel, en wat niet gewenst is voor uw lichaam. Laat u niet blindelings leiden door wellicht een mogelijkheid om op een eenvoudige manier wat gewicht kwijt te raken, daar is de ingreep gewoonweg niet voor bedoeld.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.