Door middel van liposculptuur kunnen ongewenste vetophopingen op en rond de buik verwijderd worden. Liposculptuur is er niet zozeer op gericht om heel veel vet te verwijderen, maar voornamelijk om het lichaam een betere vorm te geven. Vandaar dat het wordt 'sculptuur' in het begrip verwerkt zit.

Liposculpture kunt u dus niet gebruiken om veel kilo's af te vallen. Maar uw buik zal er wel degelijk strakker uitzien na een of meerdere liposculptuur behandelingen. En de eventuele extra kilo's die er na de behandeling(en) vanaf zijn, zijn een bijkomend voordeel.

Indien u een strakkere buik wilt en onderzoekt of liposculptuur voor je huidige situatie een uitkomst biedt is het verstandig om een afspraak in te plannen bij een gediplomeerde arts. De arts zal u uitgebreid informeren over de hoeveelheid vet dat hij of zij weg van uw buik af kan halen, en welk resultaat u kunt verwachten na een of meerdere behandelingen. Ook zullen de werkwijze en de risico's van een liposculptuur behandeling nader toegelicht worden.

Voordat je een arts kiest om een liposculptuur behandeling uit te laten voeren is het verstandig om eerst uitgebreid op internet ervaringen van consumenten met verschillende artsen door te lezen. Ook kan het verstandig zijn om bij meerdere artsen op bezoek te gaan om informatie in te winnen.

In ons artikel over liposculptuur staat meer algemene informatie beschreven over de werkwijze van een arts tijdens een liposculptuur behandeling. Voor meer informatie over ervaringen en klachten die mensen ervaren hebben tijdens en na een liposculpture behandeling kun je terecht op onze pagina liposculptuur ervaringen. Nogmaals willen wij benadrukken dat het voor uw eigen kennis noodzakelijk is dat u zich goed inleest over het onderwerp. In de eerste plaats om te bepalen of u daadwerkelijk een behandeling wenst. Verder moet u onthouden dat het hier een ingreep in of aan uw lichaam betreft. Een ingreep waar natuurlijk kleine risico's aan verbonden zijn. Lees u in en overleg met de arts.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.