Het visitekaartje van ons lichaam is ons gezicht. In principe is geen mens niet ijdel, we willen er allemaal leuk uit zien en we willen allemaal een leuke uitstraling hebben. Wanneer we ouder worden gebruiken sommigen van ons Botox om er jong uit te blijven zijn. Een ingreep die een misleidend effect kan hebben niet alleen maar voordelen geeft. Liposculptuur is ook in het gezicht mogelijk en heeft een veel minder zwaar of twijfelachtig effect dan iets als Botox.

Is het niet zonde als je bijvoorbeeld de laatste maanden alles gedaan hebt om van dat kilootje te veel af te komen. Uren, dagen zweten in de sportschool, in het zwembad of in het park. Helaas, de onderkin blijft! Voor diegene die hier mee kampen is liposculptuur een goede manier om van de onderkin af te komen.

Niet alleen voor mensen die ooit iets teveel wogen is liposculptuur een mogelijkheid. Het is niet zeldzaam dat mensen zonder dat kilootje extra een onderkin hebben waar er liever geen zouden hebben. De kaaklijn extra accentueren kan, liposculptuur biedt hier ook de uitkomst om van de onderkin af te komen.

Gezien het feit dat er slechts een kleine hoeveel vet wordt verwijderd zal het geen langdurig zwaar effect voor uw lichaam hebben. Als u gezond blijft eten en voldoende blijft bewegen kunt u er van uit gaan dat de onderkin na liposculptuur ook niet meer terugkomt. Wilt u juist een iets minder geaccentueerde kaaklin of 'haakse kaak' dan kan hier door middel van vetinbrenging eventueel ook iets aan gedaan worden.

Ook hier willen wij graag zeggen dat het essentieel is om goed met een gediplomeerd arts te overleggen over de mogelijkheden. Laat u informeren over de mogelijke risico's om onvoorziene problemen te voorkomen. Ook deze ingreep is niet bedoeld om kilo's vet te verwijderen. Een te grote onderkin door een nog aanwezig overgewicht dient het beste 'behandeld' te worden door middel van voldoende lichaamsbeweging.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.