Zoals velen cosmetische behandelingen hangt er ook aan liposculptuur een prijskaartje. Een te lage prijs voor liposculptuur zal ervoor zorgen dat een groep ontstaat die de behandeling wil ondergaan zonder dat dit daadwerkelijk nodig is. Natuurlijk is er een arts die een oogje in het zeil uit voor de patiënt, maar de liposculptuur prijzen zijn in feite een eerste bescherming voor de patiënt zelf. Dan is er natuurlijk nog de arts, zijn kliniek en de apparatuur die hij gebruikt. Niets is gratis en medische apparatuur al helemaal niet. Slijtage en afschrijving zullen ergens doorgerekend moeten worden en komen dus voor de rekening van de patiënt in de prijzen voor liposculptuur.

Let wel, de prijzen voor liposculptuur zijn in eerste oogopslag ietwat aan de hoge kant. Stel uzelf goed te vraag of u daadwerkelijk een liposculptuur behandeling nodig heeft. Lees uzelf goed in over het onderwerp. Heeft u een beslissing genomen en wenst u liposculptuur te ondergaan dan is het zaak uit te zoeken of u iets terug kunt krijgen van uw zorgverzekering. Hier kunnen wij weinig informatie over geven. In het basispakket wordt liposculptuur uiteraard niet vergoed, het is voor een vergoeding daarom nodig dat u een bepaalde aanvullende verzekering heeft.

Gemiddelde kosten liposculptuur:

Deze zijn niet een twee drie voor u te presenteren. Onderstaande tarieven zijn van een niet nader te noemen kliniek die wat kosten betreft de middenmoot van de klinieken belichaamt. De kosten zijn inclusief BTW en, mocht dit nodig worden geacht, plaatselijke verdoving of gehele narcose:

Prijzen liposculture:

  • Hals/onderkin vanaf €1710,- Knieën vanaf €1855,-
  • Billen vanaf €2285,-
  • Bovenbenen binnenkant vanaf €2285,-
  • Buik of maag vanaf €2285,-
  • Heupen vanaf €2285,-
  • Bovenbenen voorkant vanaf €2570,-
  • Bovenbenen zijkant vanaf €2570,-

Voor vragen over vergoeding adviseren wij u contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.