Heeft u last van inzakkende plekken op uw lichaam? Wanneer vetcellen afbreken, kan het voorkomen dat de huid minder strak wordt. Dit kan ertoe leiden dat er minder mooie plekken ontstaan zowel op als onder de huid. Er kan gekozen worden voor plastische chirurgie om deze oneffen plekken op te lossen. Dit wordt gedaan met lipostructuur. België is een land waar dit op een goede manier gedaan kan worden. De plastische ingreep kan dan ook het beste bij onze zuiderburen gedaan worden, zij weten namelijk veel af van lipostructuur. België is daarnaast voor Nederlanders een perfect land om chirurgische ingrepen te laten doen.

Lipostructuur in België

In België zijn veel klinieken waar u terecht kunt voor lipostructuur. Lipostructuur is de ingreep waarbij vet uit een bepaalde plek uit het lichaam gehaald wordt, zoals de billen. Dit vet wordt dan ingespoten op een andere locatie op het lichaam. De medische term voor dit proces is lipostructuur. België is hiervoor een betere locatie om deze ingreep te ondergaan dan Nederland. Daarnaast zijn de kosten van lipostructuur in België in veel gevallen ook lager, wat voor u alleen nog maar voordeliger is.

Lipostructuur is in principe het tegenovergestelde van liposuctie. Bij liposuctie wordt, via een ingreep, vet weggezogen uit de gewenste plek in het lichaam. Vooral mensen met flink overgewicht, of mensen die bijvoorbeeld nog overtollig vet bij de buik hebben, hebben profijt aan deze medische ingreep. Voor mensen die liever willen aankomen op een specifieke plek in het lichaam is er lipostructuur. België is hierbij het land waar veel Nederlanders naartoe gaan om deze ingreep te laten doen.

Klinieken voor lipostructuur in België

In België zijn dan ook veel klinieken die deze ingreep bij u kunnen doen. Bij deze klinieken werken artsen die gespecialiseerd zijn in het volbrengen van deze ingrepen. U kunt bij meerdere delen van het lichaam kiezen voor lipostructuur. Vooral de billen en het gezicht zijn populaire plekken op het lichaam waar mensen voor lipostructuur in België kiezen. Vet wordt hierbij vaak uit de buik of bovenarmen gehaald, omdat daar vaak loshangend vet aanwezig is. Dit vet wordt eerst uit het lichaam gezogen. Hierna volgt een korte behandeling van het vet, waarna het vet weer wordt ingespoten op de gewenste locatie.

De huid wordt dan ook veel strakker wanneer er gekozen wordt voor lipostructuur. Er wordt daarnaast ook veel meer volume gecreëerd. Rimpels op het gezicht verdwijnen dankzij deze medische ingreep, waardoor er een jongere uitstraling verkregen zal worden. De billen kunnen daarnaast ook volgespoten worden met het vet, waardoor er een stevigere look gecreëerd wordt. Dit kan vooral helpen wanneer men een platte bips heeft. Er zitten dan ook flink wat voordelen voor het lichaam aan lipostructuur. België heeft speciale regels opgesteld voor artsen met betrekking tot deze medische ingreep. Zo bent u verzekerd dat alles tijdens de ingreep goed zal verlopen en dat u geen medische risico’s loopt.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.