Er zijn bijna veertig ooglaserklinieken in Nederland. Natuurlijk kunt u niet bij iedere kliniek naar binnen stappen om een offerte te laten maken. Het zijn gewoonweg te veel ooglaser klinieken om u uitgebreid over te laten informeren. Toch is het belangrijk om een juiste keuze te maken. Laat u informeren op basis van ervaringen van anderen. Hierbij is internet uw grote vriend. Via internet is zeer veel informatie te vinden over diverse ooglaserklinieken. Doe indrukken op en kies een klein aantal uit waarop u zich verder gaat oriënteren. Van alle ooglaserklinieken heeft ooglaserprijzen.nl een overzicht gemaakt op basis van score.

Hier zijn uiteindelijk drie ooglaserklinieken in een top drie geraakt. Op nummer één staat Vision Clinics in Utrecht. Met een negen en een half wordt deze kliniek zeer goed beoordeeld. Feitelijk deelt deze kliniek zijn ereplaats met een andere ooglaser kliniek. Dat is VISUS Oogkliniek in Rotterdam. Ook deze krijgt een negen en een half als gemiddeld rapportcijfer. De bronze medaille gaat naar Eyescan Ooglaseren, ook gevestigd in Utrecht. Deze komt er met een 9,2 ook zeker niet berooid van af. Nogmaals, deze scores zijn gebasseerd op gebruikers. Als er net minder mensen uit Utrecht gereageerd hebben lijkt het alsof hij hoger scoort, terwijl een ander het cijfer verkregen heeft uit veel minder stemmen.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.