Tips tegen rode ogen

Veel mensen zijn geïnteresseerd in tips hoe je zelf rode ogen onder behandeling kunt nemen. Wij raden alleen ten alle tijde aan om eerst vragen te stellen aan een huisarts! Zoals de naam al doet vermoeden, rode ogen zijn eigenlijk rood gekleurde ogen. De bloedvaten in het witte gedeelte van de ogen worden vergroot en geïrriteerd, waardoor de roodheid. Een rode ogen kan soms een teken van een ernstiger probleem, zoals virale roze ogen. Als je rode ogen worden begeleid door een afscheiding uit de ogen of je hebt koude-achtige symptomen, raadpleeg dan uw arts voordat u begint met zelf-behandeling. Echter, als uw visie is niet verminderd, hoeft u niet lichtgevoeligheid hebben en u niet in pijn, dan wil je misschien eerst proberen een paar huismiddeltjes.

Hier zijn een paar tips om te proberen:

1. Kunstmatige Tears

Rode ogen zijn vaak droge ogen ... je ogen kunnen gewoon droog en ontstoken te zijn na het slapen een korte nachtrust. Kunstmatige tranen zijn smeermiddel oogdruppels. Ze zijn beschikbaar over de toonbank en komen in een verscheidenheid van merknamen en formuleringen. Kunstmatige tranen moeten nogal eens worden toegepast, en de meeste mensen de neiging om ze onderbenutting.

Aanbevolen gebruik: Probeer het invoegen van kunsttranen om het uur voor de eerste zes uur, dan vier keer per dag voor de rest van de week. Advertenties

2. Koude kompressen

Als u niet naar de apotheek, zal koude kompressen helpen vernauwen de bloedvaten in je ogen. Om een koud kompres te maken, vul een kom met ijs en water. Dompel een schoon washandje in de kom, dan wring het overtollige water eruit. (Kleine zakken bevroren erwten of maïs werken goed voor dit doel ook, als zij voldoen aan de ogen en onderhouden van een koude temperatuur.) Koude kompressen zal niet alleen helpen de roodheid weg te gaan, maar zal ook bijdragen tot het verminderen het vasthouden van vocht rond de ogen na het slapen.

Aanbevolen gebruik: Breng koude kompressen op de ogen gesloten voor 5 tot 10 minuten, een paar keer per dag.

3. Antihistamine / Vasoconstrictors

Als uw ogen zijn rood zijn, maar u heeft ook lasat van scheuren en jeukende ogen, kan het zijn dat je een ogen allergieën hebt. Maak dan gelijk een afspraak met de oogarts!

4. Vasoconstrictors

Vasoconstrictors worden vaak aangeduid als "de rode eruit te komen" oogdruppels, omdat ze krimpen van de kleine bloedvaten in het bindvlies. Vasoconstrictors zijn niet populair bij de oogartsen. Want als te lang gebruikt, kunnen ze te maken "rebound roodheid." Wanneer de druppels slijten, kunnen de bloedvaten verwijden nog groter dan ze waren voor, waardoor de ogen te verschijnen bloeddoorlopen.

Aanbevolen Gebruik: Breng maar twee keer per dag, eenmaal in de ochtend en een keer voor het slapen gaan. Vasoconstrictors verminderen de roodheid en veilig kunnen worden gebruikt voor een paar weken. Als je merkt dat je het gebruik ervan 's ochtends, het advies inwinnen van een oogarts.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.