Gekleurde brackets

Brackets in verschillende kleuren en designs voeg een beetje persoonlijkheid aan een anders uitziende gemiddelde orthodontische apparaat.

Het dragen van een orthodontische beugel is een rite de passage voor iedereen die heeft gedragen beugels. Het markeert de laatste fase van de orthodontische behandeling plan. Gekleurde houders zijn beschikbaar om te helpen een beetje persoonlijkheid toe te voegen aan een anders gemiddelde ogende apparaat.

Na je beugels los komen, zal uw tandarts of orthodontist bij je passen voor een orthodontische beugel. De taak van deze verwisselbare apparaat is om je tanden zijn plaats te houden als ze vestigen in het kaakbot en weke delen op hun nieuwe locatie. Dit kan even duren, en uw tandarts kan u adviseren om uw houder full-time te dragen voor de eerste maanden daarna, net in de nacht daarna. Het goede nieuws is dat, zoals beugels, de huidige orthodontische beugels worden ontworpen om uw specifieke stijl te passen. Waarom niet eens wat leuks mee?

Opties in overvloed

Er zijn verschillende soorten van bedienden, en uw tandarts of orthodontist zal bepalen welke het beste is voor u. De meest voorkomende is een Hawley retainer, die is gemaakt van acryl dat is gevormd naar de vorm van je mond en bevat een draad om je tanden op zijn plaats. De acryl deel van de houder kan worden gemaakt in de traditionele vlees toon of u kunt uw creativiteit mee.

Hoe creatief? Retainers komen in een serie van verschillende kleuren, van glow in the dark aan neon en tropisch. Er zijn stickers en glitters om uit te kiezen, ook al leuke ontwerpen. Denk sterren en strepen, muzieknoten en blije gezichten en je krijgt het idee. Meer artistieke types kunnen er zelfs voor kiezen om een aangepaste ontwerp te maken. Houd in gedachten dat uw doek is de grootte van een kwart!

Denk eraan: Deze levendige kleuren en mooie ontwerpen zijn meestal voor uw vermaak. Het enige deel van de houder iemand anders zal zien, terwijl je het draagt is de metalen draad houden van uw tanden op zijn plaats.

Een persoonlijke toets

Het ontwerpen van het uiterlijk van de houder hangt mede af van uw tandarts of orthodontist. Dat komt omdat uw keuzes zijn beperkt tot de specifieke laboratorium uw tandarts maakt gebruik van het maken van de houder. Sommige laboratoria hebben meer mogelijkheden dan andere. Als u wilt uw eigen ontwerp te maken, moet u om het te bespreken met uw tandarts om er zeker van de kunst zal samen met de houder wordt gemaakt voor u - en dat het lab kan uw verzoek te voldoen.

Wanneer u en uw tandarts kies je gekleurde houder, wordt uw bestelling worden verstuurd naar het laboratorium. Uw houder zal klaar zijn in ongeveer een week.

Gekleurde houders meestal alleen kost een beetje meer dan de normen. Aangepaste vormgeving prijzen zal afhangen van de van het werk.

Wat voor soort houder u en uw tandarts of orthodontist te kiezen, het dragen van het regelmatig is wat telt. En nu dat u de tijd en zorg besteed om uw voorschot te personaliseren, moet dat een beetje gemakkelijker te maken. Vergeet niet om zorg te dragen voor het, ook niet. Spreek met uw tandarts om uit te vinden hoe u uw houder schoon te maken en op te slaan goed is.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.