Huismiddel tegen kiespijn
De volgende huismiddelen tegen kiespijn kunt u bijvoorbeeld inzetten:

Ui

Net als knoflook, ui heeft ook zijn aandeel in wonder genezende eigenschappen en is een natuurlijk antisepticum. De vroege pioniers die zich in Amerika gebruikt uien aan astma en verkoudheid te behandelen. In China werden de uien gebruikt om ook de behandeling van hoest, congestieproblemen en bacteriële infecties. In feite zo sterk zijn de geneeskrachtige eigenschappen van de ui in de behandeling van kwalen die het officieel is erkend door de World Health Organization.

Beschrijving:

Leg een stuk ui groot genoeg om de getroffen tand te dekken. Laat op de tand gedurende 30 minuten te doden bacteriën helpen en geven verlichting van de pijn.

Als de tand voor het toestaat, sneed een hapklare stukje ui en kauwen het voor 2 tot 3 minuten. Hierdoor komt de antiseptische eigenschappen van de ui en helpen de pijn te laten verdwijnen.

Puur vanille-extract en amandelextract

Omdat puur vanille-extract en amandel extract bevatten beide alcohol (Vanille extract heeft een iets hoger alcoholgehalte waardoor het een beetje effectiever dan Amandel extract), zij bieden beide pijnstillende eigenschappen. Dit is een uitstekend huismiddel tegen kiespijn.

Beschrijving:

Met behulp van een watje of een wattenstaafje, genieten van de puur vanille-extract-oplossing en van toepassing op de aangetaste tand of gebied. Dit zou een verdovend gevoel binnen enkele minuten.

Haver

Haver kan worden gebruikt voor het opstellen van pus en infectie met name als een abces aanwezig is.

Routebeschrijving:

Leg een theelepel van haver op de getroffen tand en zachtjes bijten. Laat gedurende 10 minuten voor het spoelen met een mengsel van rock zout en water.

Jodium

Vanaf het begin van de 20e eeuw Jodium is gebruikt om drinkwater te ontsmetten van besmette bronnen die Jodium zo'n effectieve plaatselijke behandeling van open wonden blootgesteld aan bacteriën maakt.

Beschrijving:

Plaats een druppel jodium op de tand, niet inslikken. Laat gedurende 2 minuten grondig uw mond spoelen met water.

Waterstofperoxide (Food Grade)

Waterstofperoxide doodt infectie door het veranderen van bacteriën moleculaire structuur. Door het proces van oxidatie waterstofperoxide valt bacteriën door destabilisatie van de moleculen causingthemtobreakapartrenderingthemuseless. ThisiswhyHydrogenPeroxidefoams bij contact met open wonden in de aanwezigheid van bacteriën.

Routebeschrijving:

Voor verlichting van de pijn met behulp van waterstofperoxide te ontvangen, neem een slok van 3% (food grade) waterstofperoxide en swish rond de mond als mondspoeling, spuug het uit en spoel grondig na een paar keer daarna met water.

U kunt een half glas waterstofperoxide (3% food grade) ook toe te voegen aan een half glas water, zwiepen het rond in uw mond gedurende 30 seconden voordat het uit te spugen grondig uitspoelen met lauw zout water. Hopelijk is dit een goed huismiddel tegen kiespijn.

 

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.