Wat kun je doen tegen kiespijn en hoofdpijn?

Gebruik ijs tegen de kiespijn en hoofdpijn. Afhankelijk van het type van kiespijn hebt, bijvoorbeeld als je de kiespijn als gevolg van overgevoeligheid dan is dit misschien niet de beste optie voor je. Als je niet al te gevoelig voor kou dan kan dit een goede oplossing zijn. Kiespijn uit hoofde van niet-gevoeligheid geeft meestal infectie waar het ijs is de beste verdediging.

Ice werkt door verlammende de gelokaliseerde gebied door het onderbreken van de pijnsignalen de zenuwcellen overbrengen naar de hersenen waardoor je tijdelijk verlichting. Het vermindert ook de zwelling en ontsteking die ontstaat door besmetting van abcessen.

Dit zijn verschillende manieren waarop u kunt gebruiken ijs om verlichting van de pijn geven, kies dan een van de volgende:

Beschrijving:

1. Wikkel een ijsblokje in een washandje, koud water over het gedurende 10 seconden, genoeg om het gebied met het ijsblokje (dit zorgt voor de koelte van het ijsblokje te dringen door het washandje) te dempen. Plaats de tand zelf of in het gebied van de kiespijn. Dit moet ertoe bijdragen de rand neemt de pijn af.

2. Probeer met behulp van een icepack als je er een hebt. Dit is ook effectief voor verlammende pijn bij het getroffen gebied. Plaats de icepack direct op de aangedane zijde en te comprimeren. Dit moet worden toegepast op de wang of de kaak dat de oorzaak is van de meeste pijn en ongemak.

Dit zou moeten helpen om de pijn binnen een paar minuten. Als u niet beschikt over een icepack, een zak diepvriesgroenten werkt als net zo goed.

3. Wrijven ijs of een ijsblokje direct op de wang over het gebied van pijn geeft bijna direct verlichting van de pijn.

4. Probeer het plaatsen van een ijsblokje of een stuk ijs in je mond direct over de getroffen tand of het gebied van pijn. Laat het in zo lang als je kunt, totdat deze volledig gesmolten is ideaal. Hoe langer je achter in de groter het verdovende effect op de pijn.

5. Zwenken en het spoelen van de mond met koud water of ijs water is effectief bij het minimaliseren van pijn.

Dit zou moeten helpen tegen de kiespijn en hoofdpijn!

 

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.