Tandheelkunde van onvermogen om te genezen bij kiespijn kroon gevonden, de tandarts geeft je het slechte nieuws. Als ze worden onderwezen in de tandheelkundige school en wettelijk vereist, bieden tandartsen hun patiënten een chirurgische behandeling voor de ziekte van cariës in de vorm van het verwijderen van de zieke deel van de tand door boren en te vervangen met een synthetisch materiaal.

Tand boren In zal de boren procedure conventionele Tandartsen gebruik een high speed boor, omdat het bespaart tijd, die zo snel als 350.000 rotaties per minuut boren. Hoge snelheid boren maakt hoge wrijving en verhoogt de temperatuur van de tand zenuw veroorzaakt schade aan de zenuwen onomkeerbaar in 60% van de gevallen. Daarnaast een negatieve vacu??m pres-zeker van de hoge snelheid verbrijzelt een gedeelte van de fragiele microscopische nutriënten tubuli binnen elke tand.

In de jaren 1800 tandartsen oorspronkelijk gebruikt goud in een zorgvuldige manier om vulling pijnlijke tanden met gaatjes. Dit allemaal voor de kiespijn kroon. Maar goud was te duur voor de meeste mensen veroorloven; Stel je voor, bijvoorbeeld, het equivalent van $10.000 vandaag voor ©©n vulling betalen. Aangezien tandheelkunde in de jaren 1830 onbetaalbaar voor vele mensen was de Crawcour brothers hebben hun weg uit Frankrijk naar de Verenigde Staten te populariseren van een low cost gouden alternatief : Bells putty. Met Bells putty, die bestond uit een gesmolten zilveren munt gemengd met kwik, ze konden vulling tanden in twee minuten, en vereist geen boren was? Terwijl efficiënt op korte termijn, het kwik was zeer vergiftig en veel tanden verkleurde of died3 niet te vergeten de andere kant effecten die werden veroorzaakt door kwik expo - zeker. Tandartsen die kwik vulling geplaatst werden genoemd quaks (of kwakzalvers) na het oude Nederlandse woord voor een luidruchtige marskramer de verkoop van kwikhoudende "gezondheid" potions en salves: kwaksalvers.

Tandheelkundige feit In 1845 die de Amerikaanse samenleving van tandheelkundige chirurgen verboden het gebruik van kwik vullingen gevolg van gezondheid concerns. die de economie van kwik vulling in plaats van goud gezegevierd en de Amerikaanse samenleving van tandheelkundige chirurgen viel uiteen door 1856. In 1899 de American Dental Association kwam in bestaan ter bevordering van het gebruik van kwik-beladen vullingen. In 1896 het lot van onze tanden voorgoed veranderd met het werk van de tandarts G.V. Black. Hij geherformuleerd kwik vullingen waardoor ze minder giftig en duurzamer. Ook ontwikkelde hij nieuwe boren protocollen die zijn samengevat in het beginsel van "extensie voor preventie." Met andere woorden, boor een groter gat (extensie) om meer tijd voordat de tand moet worden teruggetrokken. Deze techniek, is hoewel enigszins veranderd in moderne tijden, het fundament van de moderne tandarts. G.V. Black's "innovaties" opgenomen boren weg alle de verkleurde tanden structuur, en vervolgens een wig shape binnen de tand te maken om te plaatsen een kwik kroon die veilig zou blijven. Dit waren nog eens barbaarse toestanden toen voor kiespijn kroon. Gelukkig gaat het tegenwoordig niet meer zo.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.