De verborgen oorzaak van kiesijn na behandeling gaat meestal vanzelf over na 2 dagen. Maar het kan ook iets anders zijn, wilt u kennismaken met een buitengewone wereld die is letterlijk recht onder je neus zit: uw beet. Uw hap heeft een belangrijke relatie met uw algehele gezondheid, uw kracht, uw vitaliteit, uw niveau van aantrekkelijkheid, alsmede uw gevoeligheid voor tandbederf. Super atleten weten deze feiten en regelmatig dragen mond bewakers zoals de Pure kracht-Mouthguardm die de kaak dia's in een meer juiste spier- en botaandoeningen positie. Deze aanpassingen verhogen algemene spierkracht en uithoudingsvermogen.

U ontdekken de redenen voor temporomandibulair gezamenlijke (TMI) dysfunctie, een dieper begrip van de mechanica van orthodontie en accolades en de belangrijke verbindingen tussen de positie van uw hapje tandbederf en uw algemene gezondheid. Het beste van alles, zult u ontdekken hoe te verbeteren uw gezondheid door de positie van uw bijten corrigeren. Theorieën over de behandeling en de uitlijning van de beet zijn vaak verduisterd door stelling, closed-mindedness en beperkte visie. Daarom bereid zijn om met die houding van veel beoefenaars in de museumlab worden voldaan als u hen informatie die buiten het rijk van hun geloofssystemen brengen, zoals wat ik hier zal presenteren.

Uw ideale Iaw positie en genieten van het leven te begrijpen hoe onze kaak en schedel worden uitgelijnd moeten, laten we kijken naar voorbeelden van ideale lichamelijke ontwikkeling als onze sjabloon. Inheemse volkeren over de hele wereld die immuniteit tot tandverval ook weergegeven bezeten wat Weston prijs genaamd prachtig gevormde tandheelkundige bogen. Die de tandheelkundige boog is samengesteld uit de maxilla, de bovenste Paleis van de mond, en de onderkaak, de kaak bot.

In het algemeen, hoe beter de voeding van het individu gedurende het hele leven, vanaf voor de conceptie, de bredere bogen de tandheelkundige (de bovenste en onderste kaken) zal worden. Bredere bogen betekenen breder, ronder gezichten die we onbewust met zowel robuuste gezondheid en natuurlijke aantrekkelijkheid associëren. Deze kwaliteiten kunnen invloed hoe een een partner die waarschijnlijk een succesvolle moeder met uitstekende reproductieve capaciteiten kiest, worden zal aangezien in het algemeen een breed tandheelkundige boog geeft aan het bekken 169 '

Alle van de tanden blijken te zijn met elkaar in contact. Hoewel niet zichtbaar in de foto's, in een ideale hap moet er een flinterdunne kloof in de voorste tanden zodat ze niet druk op elkaar in de kaak ontspannen positie uitoefenen doen. Deze schedels Toon ons onze therapeutische model voor natuurlijke menselijke ontwikkeling. De meesten van ons hebben niet bijt dat pennen in deze positie wanneer onze monden zijn gesloten. Dit is niet zo omdat ofa genetische aanleg, maar omdat een slechte voeding en andere toxines nutritioneel of milieu hebben verhinderd een meerderheid van de bevolking van volledig hebben gevormd maxillas (bovenste smaakpapillen) en kaken (lagere kaken). Deze oorzaak van slechte voeding zou ook de oorzaak kunnen zijn van kiespijn na behandeling.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.