Wat te doen voor een goede mondhygiene. Vermijd met implanteerbare medische hulpmiddelen zoals pacemakers, defibrillatoren, insulinepompen, of leverslagader infuuspompen. Vermijd met myasthenia gravis of stollingsstoornissen. Vermijd wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft. Magneet therapie wordt afgeraden als de enige behandeling voor mogelijk ernstige medische aandoeningen, en mogen geen vertraging van de tijd tot de diagnose of behandeling met meer beproefde methoden. Patiënten wordt geadviseerd om magneettherapie te bespreken met een gekwalificeerde zorgverlener v????r het begin van de behandeling.

Mastic: Mastic is de hars van Pistacia lentiscus, een struik van de familie Sumac (Anacardiaceae) gevonden in de mediterrane regio's van Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije en Afrika. Mastic heeft gemeld antibacteriële werking tegen Helicobacter pylori in vitro. Daarom kan mastiekgom vermindering van de hoeveelheid tandplaque. Er is echter meer onderzoek nodig op dit gebied, met inbegrip van vergelijkende studies met mastiekgom naar andere vormen van mondhygiëne.

Vermijden bij personen met een bekende allergie of overgevoeligheid voor mastiek, of leden van de Anacardiaceae familie, zoals pistache, eik, Chinese pistache en Schinus terebinthifolius (Braziliaanse peper). Goed ontworpen studies ter evaluatie van de effecten van mastiek inname langer dan vier weken op dit moment ontbreken. Daarom kan de langdurig gebruik van mastik niet aanbevolen. Voorzichtigheid is geboden bij maag-of darmzweren of als het nemen van ACE-remmers. Vermijd wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Neem: Neem (Azadirachta indica) heeft een lange geschiedenis van gebruik in India. Neem is gevonden anti-plak eigenschappen en antimicrobiële activiteit tegen orale pathogenen. Vergelijkingen van neem het voorgeschreven medicijn chloorhexidine hebben gemeld significante resultaten. Aanvullend onderzoek is nodig om de effectiviteit van neem voor tandplak te bevestigen.

Vermijden bij personen met een bekende allergie of overgevoeligheid voor neem (Azadirachta indica) of leden van de Meliaceae familie. Voorzichtigheid is geboden met een leverziekte. Vermijd bij kinderen en baby's. Vermijd wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Fenylalanine: D-fenylalanine versterkt het effect van acupunctuur als anesthesie tijdens extractie van tanden. Voor het gebruik van D-fenylalanine als een aanvulling op acupunctuur voor tandheelkundige verdoving, de therapeutische reden was de hypothetische mogelijkheid dat D-fenylalanine kunnen verbeteren, of verlengen van de duur van endorfines. Aanvullend onderzoek is nodig om deze resultaten te bevestigen.

Voorzichtigheid is geboden bij patiënten die monoamine oxidase (MAO-remmers) of bij personen met hypertensie, angststoornissen, psychiatrische stoornissen, slaapstoornissen, of de ziekte van Parkinson of tardieve dyskinesie. Vermijd bij patiënten met overgevoeligheid voor fenylalanine of met fenylketonurie (PKU).

Granaatappel: Uittreksels uit granaatappel vruchten kan gunstig zijn in de behandeling van tandheelkundige aandoeningen, zoals tandplaque en parodontitis. Aanvullende studies zijn nodig.

Vermijd indien overgevoelig zijn voor granaatappel. Vermijd met diarree of hoge of lage bloeddruk. Vermijd het nemen van granaatappel schil met olie of vetten om parasieten te behandelen. Granaatappel root / stam schors mag alleen gebruikt worden onder toezicht van een gekwalificeerde arts. Voorzichtigheid is geboden met schade aan de lever of ziekte. Granaatappel suppletie kan onveilig zijn tijdens de zwangerschap bij inname via de mond. De dop, wortel, en fruit schil kan de menstruatie of samentrekkingen van de baarmoeder. Vermijd indien borstvoeding te wijten aan een gebrek aan wetenschappelijke gegevens.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.