Welke middelen kun jullie allemaal inzetten tegen pijn in kies. De onderstaande middelen zijn in elk geval altijd goed tegen pijn in je kies.

Tarwegras

Tarwegras is het juveniele stadium in de levenscyclus van tarwe. Het bevat chlorofyl, die zijn een natuurlijk antisepticum. Tarwegras is opmerkelijk omdat het dringt diep door weefsels te genezen wonden en zweren veroorzaakt door een infectie door het doden van bacteriën op de getroffen plaatsen terwijl het verminderen van pijn en ontsteking in het proces, de perfecte behandeling voor een pijnlijke tand. U kunt live-tarwegras bij uw lokale gezondheid te slaan of bij uw supermarkt.

Beschrijving:

Sap van tarwe gras kan worden gemaakt in een mondwater. Plaats een paar flinke handen vol tarwegras in een groenten-en sapcentrifuge. Pak het sap. Neem een hap van tarwegras sap, onverdund en rondgedraaid, het in je mond met meer aandacht gegeven aan het getroffen gebied. Houd in de mond voor minstens 30 seconden voor het doorslikken.

Inname van tarwegras intern heeft een aantal voordelen voor de gezondheid. Een groot voordeel van het opnemen van tarwegras in uw dieet is dat het kan verder tandbederf te voorkomen, het aanpakken van het hart van de pijn in de eerste plaats.

Als de smaak blijkt te sterk voor u om te slikken, kun je spuug het uit. Naast het verkrijgen van het sap van wheatgrass kan ook afbreken verse scheuten en kauwen een minuut op een moment. Deze krijgt ook hulp direct naar de site van de pijn.

Komkommer

Door de vitamine C in de vorm van ascorbinezuur, komkommer maakt een effectief anti-inflammatoire en assistenten vermindering van zwelling voortbouwend op bacteriële infectie.

Beschrijving:

U kunt komkommer vrijwel overal deze dagen. Neem een komkommer en snijd uit een halve centimeter denk stuk. Bit zachtjes op de getroffen tand en houd het daar gedurende 10 minuten. Het verlichten van de pijn moet worden ervaren binnen die periode.

De koeling van het komkommer helpt om verder te verminderen zwelling en pijn.

Dekking

Als uw tand heeft een grote holte of als de vulling of de tand is afgebroken of gedeeltelijk ontbreekt dan wordt blootgesteld aan lucht verhoogt de kans op infectie en pijn. Eten deeltjes te krijgen in de holte trekken bacteriën en infecties.

Om de pijn van blootliggende holte te verminderen, kauwen een stuk suikervrije kauwgum en zachtjes druk, zo kunnen doen, in de holte. Dit zorgt voor een tijdelijke afdichting te voorkomen voedsel uit het verzamelen van verdere verslechtering van de infectie. Deze beschermende afdichtingen geeft ook reliëf tegen de gevoeligheid door warm en kinderbed vloeistoffen en verergering van de blootstelling aan koude tocht. Andere mensen geven aan verlichting van niet alleen het plaatsen van suikervrije kauwgom over de holte te vermalen tot aspirine (wees voorzichtig met deze als direct contact met tandvlees kan een branderig gevoel veroorzaken), in stukken van knoflook, komkommer en ui tot het plaatsen van extra sterkte Sensodyne tandpasta de holte als een tijdelijke afdichting tot een tandarts mogelijk.

Vermijd kauwen voedsel op de aangedane zijde, indien met betrekking tot de blootstelling holte. hopelijk heeft dit u geholpen tegen pijn in kies.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.