Tips tegen pijn aan kies en tand

De meeste tandartsen niet eens je dit vertellen als ze de oplossing van de kiespijn te behandelen zonder bewapenen je met de juiste preventieve maatregelen die u nodig hebt om verder het behoud van uw tanden (andere dan de gebruikelijke advies van zorgvuldig poetsen en flossen). In feite tanden hoeven niet te verzwakken met het ouder worden kunnen ze eigenlijk sterker.

Welke soorten voedingsmiddelen bevatten aanbevolen niveaus van calcium en fosfaat? U vindt calcium in de meer voor de hand liggende bronnen, zoals melk, yoghurt, kaas, maar je kunt ze ook vinden in kikkererwten, tofu, noten, haver, kool, broccoli, sinaasappelen, rapen, enz.

Je moet ongeveer 1000 mg calcium per dag als je tussen de 19 en 50 jaar, die zou je door het hebben van een goede mix van deze types van calcium rijke voedingsmiddelen in een dag. In feite met 2 yoghurt en een kopje magere melk per dag geeft u ongeveer 1100 mg per dag, gemakkelijk te vervullen van uw aanbevolen dagelijkse behoefte.

Fosfaat vindt u van dergelijke voedingsmiddelen zoals eigeel, melk, noten, bonen, linzen, tarwekiemen, soja, haver, en maïs. Het mooie is dat deze voedingsmiddelen zijn ook een grote bron van calcium, zodat u niet hoeft te verdubbelen uw inname als je een goede dosis van elk te krijgen van het eten van hetzelfde bedrag. Borstel met zuiveringszout en te voorkomen dat de tandpasta's bevatten glycerine, omdat dit remt de tand het natuurlijke vermogen om opnieuw mineraliseren zelf. Baking soda is effectief in het verminderen van de hoeveelheid van de tand eroderen aanwezige bacteriën in de mond.

Vermijd voedingsmiddelen die rijk zijn aan bewerkte en geraffineerde meel en suikers. Deze trekken tand verslechterende bacteriën die je tanden beschadigen op een dagelijkse basis en ongedaan maken van de re-mineralisatie proces waar je probeert te bereiken.

Dit is de reden waarom onze tanden voortdurend uitgehold, omdat het voedsel dat we eten, daardoor niet voldoende tijd om te genezen en de wederopbouw zelf.

Verwerk meer fruit, groenten en volkoren brood in uw dieet. Groenten en volkoren brood te introduceren vezel die bulk en textuur voor het reinigen van plaque en bacteriën uit de tanden zorgt.

Vitamine D als we spraken van eerdere, die versterkt en versterkt de tanden van binnen naar buiten, kun je deze op natuurlijke wijze van blootstelling aan de zon of van uw dieet in de vorm van visolie, zoals te vinden in zalm, tonijn, kaas, eigeel. Vitamine D helpt bij de opname van calcium.

Verander je tandenborstel om de 6 maanden of minder. Met slijtage uw tandenborstel de haren worden minder effectief bij het vegen plaquette van rond het tandvlees te voorkomen tandvleesaandoeningen.

Poets je tanden twee keer per dag, bij voorkeur na een maaltijd.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.