Anders dan enige jaren geleden is er bij veel zorgverzekeraars nu sprake van een (gedeeltelijke) vergoeding voor ooglaseren. Veel verzekeraars vergoeden nu een deel van de kosten voor een behandeling. Let er op dat dit niet in het basispakket zal zitten maar u wel een aanvullende verzekering nodig heeft. Er zijn bepaalde klinieken die deals hebben gesloten met andere zorgverzekeraars omtrent de vergoeding voor ooglaseren. Zo krijg je net wat meer korting dan wanneer je bij een andere kliniek je oog zou laten behandelen.

Het resterende door u te betalen bedrag, na aftrek van de vergoeding voor ooglaseren die u eventueel via uw zorgverzekeraar krijgt, is in sommige klinieken ook in termijnen te betalen. Ook dit verschilt weer per kliniek en zorgverzekeraar dus dwing uzelf zich goed in te lezen over een mogelijke vergoeding voor ooglaseren. In het gunstigste geval kunt u zich enkele tientallen of zelfs honderden euro's besparen. Een handig overzicht overzicht omtrent de vergoeding voor ooglaseren wordt gegeven op de website independer.nl.

BELANGRIJK!

Let op: Het is heel belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren en direct een huisarts te raadplegen. Ga altijd naar een huisarts of specialist als u symptomen van een ziekte of aandoening bij uzelf of iemand anders ziet.

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.